Turkcell T20 3g Açamadım lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

lamerstyle

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell T20 3g Açamadım lütfen yardım
Merhaba arkadaşlar,ben ilk çıktığı sıralar Turkcell T20 aldım ve kullanıyorum gayet memnunum fakat bugün 3g kullanmaya karar verdim ve bir pakete üye dum 3g paketim aktif hale geldi ve telefonumdan mobil ağlar kısmından mobil ağ veri etkin yaptım ama internete hiçbir şekilde ne bağlanıyor nede bağlanmaya çalışıyor gibi görünüyor,ben bu telefonda 3g internetimi nasıl açarım lütfen yardımcı olun bana.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ayarlar,kablosuz aglar,mobil sebekelerde, veri servisi işaretli ve yanlızca 2g ağlarını kullan işaretsiz olacak. T10'da böyle yani.

lamerstyle

Üye
    Konu Sahibi
Evet hocam aynen o şekilde şuan ama hiçbir şekilde bağlanmıyor,aşağı yukarı ok simgesi çıkması gerekiyormuş 3g bağlandığında ama bunda öyle birşey çıkmıyor.
acaba bulunduğum bölgede 3g çalışmadığı için olabilirmi ?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
evet olabilir. O ok işaretlerinin yanında E yazıyorsa 2g, H yazıyorsa 3g açıktır. Ama sen bence telefonun bataryasını çıkarıp tak sonra dene. Benm t10dada bikac kere olmustu.

lamerstyle

Üye
    Konu Sahibi
Problemi çözdüm hocam,belki aynı problemi yaşayan olursa diye anlatayım belki yardımı olur.
Turkcell T20 telefonu 'Turkcell 'e özel olarak ayarlanmış bir telefon olduğu için bütün sistem ayarları Turkcell hatlar için yapılmış durumda.eğer benim gibi Turkcell dışında bir hat ile kullanacaksanız ve bağlanamıyorsanız 3G internete,Android marketten APN Türkiye isimli programı indirip çalıştırın probleminiz halloluyor bilginize.
Yardımcı olan,olmayan herkese teşekkürler.

piyanistbaba

Üye
arkadaşlar bu telefonda sim hafızasını telefona geçiremiyorum

Üst Alt