Turkcell T10

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Scorpion'

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell T10
Arkadaşlar t10 alacağım.bu telefonda rom vs. uğraşmadan android markete giriliyormu? ayrıca market türkiye açıldı diye birşey duydum.t10 için geçerlimi?timlerde peşin olarak ne kadar? teşekkürler.

zuvay11

Üye
Giriliyor arkadaşım,fiyatına görede gayet iyi bir telefon.350-370 arası kullanırsan çok zevkli bie telefon skyfire yükle video seyret.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Market açıldı hesap açarsın marketten istediğini indirip keyfine bakabilirsin:oke:

61semih

61semih

Üye
market felan acık fakat telefonun donanımı dusuk oldugu ıcın angrybırds rıo benzerı oyunları oynıyamıyorsun.fıyatına gore ıyı bır telefon.bırde kamerasından hıcbırsey bekleme:pro:

technoblue

technoblue

Üye
geçen gün forumda t10 hakkında okuduğum bi yorum uzun süre güldürmüştü beni ''bunun ekranı dokunmatik değil abanmatik olmuş'' diyordu arkadaşımız :) benim test etme olanağım olmadığı için ne yorum yapsam yalan olur. ama 350 ona verene kadar kamerası felan daha iyi olan bi telefon almayı tercih ederim şahsen.

61semih

61semih

Üye
evet dokunmatıgı hassas değil menu geçişleri de oldukça yavaş.android li diye alınmaz bu telefon.eger almanda andriod erkenı varsa tavsıye etmem yavaş bir telefon.bunun yerıne samsungun bu fıyat aralıgındakı teleefonlarınıda dusunebılırsın

buket2

buket2

Üye
geçen gün forumda t10 hakkında okuduğum bi yorum uzun süre güldürmüştü beni ''bunun ekranı dokunmatik değil abanmatik olmuş'' diyordu arkadaşımız :) benim test etme olanağım olmadığı için ne yorum yapsam yalan olur. ama 350 ona verene kadar kamerası felan daha iyi olan bi telefon almayı tercih ederim şahsen.

arkadaşım gitti aldı ya... çok kötü... daha berbatı yapılana kadar en berbatı o bence.... ayrıca abanmatik değil vurmatik anca algılıo :)

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
yeni yeni versiyonlar çıkıyor sanırm .. vurmatik abanmatik :D güzelmiş ya :D değişik bir teknoloji ;)

gerçi ciddi anlamta t10 lar öyle berbat resmen.

mert_1047

mert_1047

Üye
onun yerine imkan varsa vodafone 945 al t10 da anca mesaj çekersin gerçi o da biraz zor oluyor ekran çok küçük

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
T10 mu android var diyemi koştun:nono: :ağlarım::oke: :bye2:

• Beğen
Ocean258

Ocean258

Üye
T10 alıp basını belayamı sokmak ıstıyorsun.. bı telefondan bekledıgın ne ozellık varsa hıc bırını tam anlamıyla sunmaz sana uzak dur bencede :)

61semih

61semih

Üye
evet vodafone 945 t10dan daha ustun bırtelefon onu tercıh etmen daha ıyı olur bencede mertle aynı fıkırdeyım

technoshark

technoshark

Üye
t10 androidli bir sisteme sahip olmasına rağmen resmen takoz. yazık. turkcell ayak üstü yapıyor bizlere yapacağını.:hmmm

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Ekran rezisift ti galiba:allalla::ehe

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt