Turkcell Sınırsız 1GB İnternet Paketi Çok yavaş

Sponsorlu Bağlantılar

blackkdevi

blackkdevi

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Sınırsız 1GB İnternet Paketi Çok yavaş
Merhaba arkadaslar pazartesi günü Turkcell'in yapmış olduğu 19.90 Liralık Sınırsız 1gb internet paketinden aldım.
1gb dolana kadar hic bir problem yoktu ancak 1gb dolduğunda internet hızı söylenenin aksine çok düştü bilgisayarda video izleyemem normaldir ama cepten bile hic bi sekilde video izleyemiyorum.İnternette gezinmek bile çok yavaş gerçekten dün telefonumdan hız testi yaptım sonuç berbat.

• Beğen
Tepkiler: mesut83

night_jack

night_jack

Üye
Eyer 96kbs altıysa turkcell'e söylemeniz iyi olur çünkü 1gb sonrası 96 kbs olması lazım.
misal şu anda benim gördüğüm hız;

plusnettr

plusnettr

Üye
Hız testini Mbps değerinden ölçerseniz düşük çıkar. 96kbps ye denk gelen hız da yaklaşık test sonucunuz kadar ve 12kb / saniye civarında video tabiki akıcı bir şekilde izletmez

• Beğen
Tepkiler: çaminci
blackkdevi

blackkdevi

Üye
    Konu Sahibi
Peki teşekkür ederim.

Arşimet28

Üye
... :)

foreverthe

foreverthe

Üye
Ben 500 mb aveanınkini yapıyorum dehşet hızlı 3G'deyken 10 Mbps'den düşük olmuyor çok memnunum aveanın internetinden ama her yerde 3G çekmiyor :(

levent.benli

levent.benli

Üye
Merhaba 1gb sonrası intrnet hızın 95mbps ye düşer arkadaşların söyledikleri doğru. Eger daha yavaş olduğunu tespit ettiysen 532 den müşteri hizmetleri yetkilisine başvurup akış oluşturabilirsin.

plusnettr

plusnettr

Üye
Merhaba 1gb sonrası intrnet hızın 95mbps ye düşer arkadaşların söyledikleri doğru. Eger daha yavaş olduğunu tespit ettiysen 532 den müşteri hizmetleri yetkilisine başvurup akış oluşturabilirsin.

95 kbps demek istediniz sanırım onun en doğrusu da 96 kbps olacak. 95mbps ye düşmez zaten o hıza da çıkamaz fiber bile zor görür o hızı :D

levent.benli

levent.benli

Üye
ewet pardon... 96 kbps olacaktı doğru.:islik

- - - Eklendi - - -

arzu eden olursa yani telefondan kullanmak yerine Vınn satın almak isteyen max. 21.6 mbps ye kadar hız performansı sağlayan slim vınn larda var tavsiye ederim.

TKAR

Üye
Bende yeni aldım bu paketi bir ay olmadı. Hız düşünce çok çok Yavaş. Hattimi tasicam tekrar beş para etmez. Mh. aradım hızınız suan,, 96 kpbs görünüyor dedi tamamda ilk defa bu hızda kullanmadık ya.. Vodafone nun gözünü sevim

phasan

phasan

Üye
Bende yeni aldım bu paketi bir ay olmadı. Hız düşünce çok çok Yavaş. Hattimi tasicam tekrar beş para etmez. Mh. aradım hızınız suan,, 96 kpbs görünüyor dedi tamamda ilk defa bu hızda kullanmadık ya.. Vodafone nun gözünü sevim

Vodafone 3g den cok musterısı için 2g gelıştırıyo bilirsiniz 3g sınırı bırınce 2g den nete gırılıyo

mynettmy

Üye
Sizler daha operatörlerin verdiği hızdan devam edin :D Ben 1gb aldım hızım 96kbps ye düştü fakat bu hızı arttırmnın yolunu buldm şuan hızım 7.2 mpps

bekow238

Üye
kardeşim aradım bende bundan 15 gün önce fakat bizden kaynaklı değil diyorlar.Sizin çekim alanınızla veya telde sorun var diyorlar 250 mb lık internetim bundan 10 kat daha hızlıydı :S

Anlayamıyorum bir sorun var ve bunu bizimle paylaşmıyorlar

tevez2132

Üye
Sizler daha operatörlerin verdiği hızdan devam edin :D Ben 1gb aldım hızım 96kbps ye düştü fakat bu hızı arttırmnın yolunu buldm şuan hızım 7.2 mpps
Nasıl yaptın bizede anlatabilirmisin

canavar195

Üye
arkadaşlar 96 diyor ben en fazla 20 yi görüyorum yok mudur buna bir çözüm bir yardım edin

Davut420042

Davut420042

Üye
Zaten Hızın 96kbts'ye Olmaz! Çıkabileceğin En Yüksek Hız 96kbts'dir. Yani Hızın 2kbts Olsa Bile Bir İtiraz Etme Hakkın Yok! Bu Paketler Böyledir.

Üst Alt