Turkcell Sınırsız 1gb İnternet 19,90 tl (1gb dan Sonra Hız 96kpbs olur)

Sponsorlu Bağlantılar

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
    Konu Sahibi
Valla arkadasim bilmiyorum.be. yaptim oldu 10 liraya 1gb sinirsiz aldim.kullaniyordumda.bu arada gnctrckll liyim.

O zaman ilginc gercekten :)

Ben mobil'den online işlemlerden denemek istedim online işlemleri açmadı, normal ana sayfa da arattım buldum ama 32 :tl: yazıyor :angry:

Evet 32 tl.Turkcell sitesinden kredi kartiyla 19.90 alabilirsin
Turkcell sitesinde tl yukle kismina tikla orada bir pencere acilacak cepten interneti sec sonra asagida paketler listelenicek 3tl twitter paketi ile basliyor hemen asagida 1gb sinirsiz interneti seciceksin

asigsasi

asigsasi

Üye
32 tl ona vereceğime 39 tl ye 4 gb alırım daha iyi

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Canlar heryerde soyluyorum aveada hiz dusmuyor. 12ay tahadutlu 5gb aylik 30 tl vin hediye

plusnettr

plusnettr

Üye
@Bruce Wayne,
Paket Online Islemlerde sizde ne olarak gözüküyor. 12 Ay Ibdirimli 1GB Sınırsız Internet mi yoksa 1 GB Sınırsız Internet mi? Paket yenilenmek istendiğinde 19.90 dan yenileniyorsa sorun yokta götürmesin sonra 32 TL yi :D

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
    Konu Sahibi
@Bruce Wayne,
Paket Online Islemlerde sizde ne olarak gözüküyor. 12 Ay Ibdirimli 1GB Sınırsız Internet mi yoksa 1 GB Sınırsız Internet mi? Paket yenilenmek istendiğinde 19.90 dan yenileniyorsa sorun yokta götürmesin sonra 32 TL yi :D

12 aylık kampanya ile alakası yok bunun :) 19,90 tl olarak fiyat çekiliyor.İlk sayfada koyduğum resme bakabilirsiniz..

Umut

Umut

Üye
12 aylık kampanya ile alakası yok bunun :) 19,90 tl olarak fiyat çekiliyor.İlk sayfada koyduğum resme bakabilirsiniz..

Turkcell Online İşlemler'de "Tarife İşlemleri"nin altında "Konuşma, İnternet ve SMS Paketleri"ne girip "Kullandığım Paketler ve İptali" tıklayınca çıkan paketin ismini tam olarak yazar mısın?

plusnettr

plusnettr

Üye

Aldığınız paketin adını @Umut, un da dediği yere bakarak yazabilirmisiniz?

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Online İşlemler'de "Tarife İşlemleri"nin altında "Konuşma, İnternet ve SMS Paketleri"ne girip "Kullandığım Paketler ve İptali" tıklayınca çıkan paketin ismini tam olarak yazar mısın?

Aldığınız paketin adını @Umut, un da dediği yere bakarak yazabilirmisiniz?

1 GB sınırsız internet POS
1 GB sınırsız 12 ay tekrar eden pakettir. Paket aşımında 96kbps hız kısıtına düşürülür. Yazıyor arkadaşlar.İsterseniz iptal edersiniz tabiki.

Kurfali66

Üye
Banka kartıyla olur mu acaba kredi kartı kullanmıyorum babamın kredi kartını da hiç kullanmak istemiyorum.

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum istersen dene olabilir.Yalniz bilgileri dogru gir.

Kurfali66

Üye
Bilgileri eksiksiz girdm hesabımda fazlaca para olmasına rağmen bankayla ilgili sıkıntı çıktı ( yani para çekemediler) banka bank asya bu arada. Yarın babamın kredi kartıyla deniycem hadi bakalım.. Note ikimiz var internetimiz yok arkadaş çekilecek çileye bak.

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
    Konu Sahibi
:) Peki sorun derken ne oldu ekranda ne dedi?

Kurfali66

Üye
Kredi kartınızla ilgili bir problem oluştuğu için işleminiz gerçekleştirilememektedir. Detaylı bilgi için bankanızla iletişime geçebilirsiniz.

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
    Konu Sahibi
Kredi kartınızla ilgili bir problem oluştuğu için işleminiz gerçekleştirilememektedir. Detaylı bilgi için bankanızla iletişime geçebilirsiniz.

anladim.Sanirim kredi karti gerekiyor.Umarim halledersiniz :)

• Beğen
Tepkiler: Kurfali66
oguzalp44

oguzalp44

Üye
olur

BlaCkMaGiC05

Üye
Malesef öyle bir seçenek bulamadım.Ama kart ile 19,90 kartsız 32 tl.Ailene söyle ben size parasını vereyim sizde yükleyin diye sor :)

Bende geçen hafta sınırsız 1gb yazdım 19.90 a geldi kredi kartsız, bunu yapmamı da bana Turkcell'deki görevli arkadaş söylemişti

• Beğen
Tepkiler: Bruce Wayne

sinan611

Üye
bu işlemi kartsızda yapabilirsiniz,yeterki cep te bakiyeniz yeterli olsun.

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
    Konu Sahibi
bu işlemi kartsızda yapabilirsiniz,yeterki cep te bakiyeniz yeterli olsun.

Emin misiniz? Aynı işlemi direkt yapmaya çalışırsanız şu an 32 tl çekiliyor hattınızdan. Bilginiz olsun.....

murat.122a

murat.122a

Üye
hattınızda 20tl varken sınırsız paket yazın 2222 gönderin arkadasın biri almıs konuda acmıs

- - - Eklendi - - -

kurfali66 kardesimiz konu acmıs 20tl 1gb alma yöntemini sınırsız paket yaz 2222 gönder

Üst Alt