Turkcell SimClub At Yarışı iptal nasıl edilir

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell SimClub At Yarışı iptal nasıl edilir
Turkcell SimClub At Yarışı servisi iptali nasıl gerçekleştirilir ve iptal işlemi için yapılması gerekenler nelerdir merak ediliyor. Turkcell SimClub At Yarışı iptal etme ile ilgili tüm detaylar makalemizde yer alıyor.

Turkcell SimClub menüsü altında bulunan Güncel, Spor kategorisi takip edilerek at yarışı sonuçları ya da günlük yarış tahminlerini alabileceğiniz servislere üye olabilirsiniz.

Nasıl Kullanabilirim
Turkcell SimClub Menüsü’ne cep telefonunuzun içerisinde bulunan SimClub ikonuna tıklayarak erişebilir, spor kategorisi Hakan Cantınaz At Yarışı Tahminleri Servisi’ne ya da TayTV Servisi’ne üye olarak günlük at yarışı sonuçlarını ve tahminlerini cep telefonunuzdan takip edebilirsiniz.

Servis Detayları
-Tay TV At Yarışı sonuç Servisi; abonelere günün at yarışı sonuç bilgilerini ve kazanılan ikramiye miktarını SMS ile gönderen bir servistir. Servis kapsamında her gün kullanıcıya gönderilen ilk 3 SMS’in her biri 0,65 TL olarak ücretlendirilir; daha fazla mesaj gönderilmesi durumunda ücretlendirme yapılmaz.
-Hakan Cantınaz ile Altılı Servisi; kullanıcıların günlük olarak at yarışı tahminlerini alabilecekleri bir at yarışı haber portalıdır. Kullanıcılar bir gün öncesinden, sonraki günün yarışları hakkında tahmin alabileceklerdir. Gün içerisindeki önemli bilgiler de “Düzeltme” ya da “Bilgilendirme” mesajı ile kullanıcılara gönderilecektir.

Nasıl İptal Edebilirim – SimClub İptal Etme
TayTV At Yarışı Sonuç Servisi ‘ni iptal etmek için IPTAL TAYTV, Hakan Cantınaz ile Altılı Servisi’ni iptal etmek için ise IPTAL HAKAN CANTINAZ, IPTAL GANYAN yazıp 1818’e göndermek abonelik iptali için yeterli olacaktır.
 


Üst Alt