Faturasız / Faturalı Turkcell SIM kart yenileme fiyatı ne kadar?

Sponsorlu Bağlantılar

ABDULKADİR akyüz

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell SIM kart yenileme fiyatı ne kadar?
Turkcell hat kullanıyorum. Turkcell SIM kart değiştirme kimi zaman ücretsiz diyorlar ve kimi zaman ise aksine ücretlendiriyorlar. Turkcell SIM yenileme ücretli mi ücretsiz mi?
 


Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Turkcell sim kartınızı yenilemek için, yapmanız gereken tek şey kimlik belgenizle birlikte bir Turkcell iletişim merkezine gitmektir. Fakat hattınız kendi üzerinize kayıtlı değil ise, hattın kayıtlı olduğu kişinin vekalet belgesi ve kendi kimliğinizle başvuru yapabilirsiniz. Turkcell iletişim merkezine hat sahibi ile giderek de başvuru işleminizi yapabilirsiniz.

Turkcell müşteri hizmetlerini arayarak da yedek sim kartınızın kurye ile size ulaştırılmasını talep edebilirsiniz.

Sim kartınızı değiştirmek için Turkcell’in resmi internet sitesinden hesabınıza girerek ön başvuruda bulunabilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmek için gerekli adımlar şunlardır:

  • Hesabınıza giriş yaptıktan sonra menüden “Hesabım” kategorisine tıklayın.
  • Karşınıza çıkan ekranın sol tarafında yer alan menüden “Ayarlarım” seçeneğine tıklayın. Eğer sim kartınız 4,5G uyumlu değilse bu menüden “4.5G uyumlu sim kart talebi”ne tıklayarak sim kart değişikliği yapabilirsiniz. Yeni sim kartınız kurye aracılığıyla adresinize ulaştırılacaktır.
  • Açılan sayfada hat ayarlarınızla ilgili yapabileceğiniz işlemlerden “Sim Kart Değişikliği” seçeneğinin yanındaki “Ön Başvuru” butonunu tıklayın.
  • Karşınıza çıkan sayfada telefonunuzun markasını ve modelini belirledikten sonra “Değişim Nedeni ve Teslimat Tarihi” seçeneklerini belirleyin.
  • Telefon Numarası, Alıcı ve Teslimat Adresi bilgilerini kontrol ederek eksik veya hatalı bilgileri “Değiştir” linkine tıklayarak güncelleme işleminizi yapabilirsiniz. Bu bölümleri doldurduktan sonra altta gördüğünüz “Kaydet” butonuna tıklayarak sim kart siparişinizi verebilirsiniz. Bu şekilde kartınız size kurye ile ulaştırılacaktır.
Turkcell sim kart değişikliği 22 TL’ dir. Eğer hazır kart kullanıcısı iseniz eski hattınızda kalan liranız yedek sim kartınıza aktarılmaktadır. Bu sayede yeni sim kart alma işleminde hiçbir kaybınız olmaz.
 

Benzer Konular

XXXturi01
Faturasız / Faturalı Turkcell 3G internet sorunu
Cevap
14
Görüntüleme
368
KomiserMemoli_12
yeumyang
Cevap
0
Görüntüleme
613
yeumyang
Cevap
6
Görüntüleme
334
TheNightMare.


Üst Alt