Turkcell Show Devam Ediyor. DKsı 1 bucuk Konture Her Yöne

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
basrimutaf

basrimutaf

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Show Devam Ediyor. DKsı 1 bucuk Konture Her Yöne
TURKCELDEN YİNE MÜKEMMEL BİR HABER. ;

” kampanyaya katılmak için 25 Ocak 8 Şubat tarihleri arasında en az 100 kontör yükleyip, KAYIT yazarak 2375’e mesaj göndermeniz; veya 25 Ocak 8 Şubat tarihleri arasında ilk önce KAYIT yazarak 2375’e mesaj göndermeniz, daha sonra en az 100 kontor yuklemeniz yeterlidir.

, sadece 1 ay boyunca yurt içi her yöne 1,5 kontöre konuşabilirsiniz.

30 gün boyunca yurt içi her yöne dakikası 1,5 kontörden konuşabilecek ve 30 gün sonra mevcut tarifesinden konuşmaya devam edecektir.

MSJ CEVABI ; Tebrikler 25 ock 8 şubat arası kontur yuklediğinizde HER YÖNE dakikası sadece 1,5 kontur! Bu Tarihlerde kontur yuklediyseniz Tekrar Yuklemenize Gerek yoktur..

sık sorulanlar ;

"Yükle Kazan 2" kampanyasına nasıl katılabilirim?
"Yükle Kazan 2" kampanyasına katılmak için 25 Ocak - 8 Şubat tarihleri arasında en az 100 kontör yükleyip, KAYIT yazarak 2375’e mesaj göndermeniz; veya 25 Ocak 8 Şubat tarihleri arasında ilk önce KAYIT yazarak 2375’e mesaj göndermeniz, daha sonra en az 100 kontor yuklemeniz yeterlidir.
"Yükle Kazan 2" kampanyasına kimler katılabilir?
Hazır kart kullanıcısı bireysel abonelerimiz bu kampanyaya katılabilirler.
İlk önce kontör yükledim, daha sonra KAYIT yazarak 2375’e mesaj gönderdim. Kampanyaya katılmış olur muyum?
Evet. 25 Ocak - 8 Şubat arası herhangi bir gün kontör yükleyip, herhangi bir gün KAYIT yazıp 2375’e mesaj gönderdiğiniz durumda kampanyaya katılmış olursunuz.
İlk önce KAYIT yazıp 2375’e mesaj gönderdim ve daha sonra kontör yükledim. Kampanyaya katılmış olur muyum?
Evet. 25 Ocak - 8 Şubat arası herhangi bir gün KAYIT yazıp 2375’e mesaj gönderip, 25 Ocak 8 Şubat arası herhangi bir gün kontör yüklediğiniz durumda kampanyaya katılmış olursunuz.
Bu tekliften yararlanabilmem için tarife değiştirmem gerekiyor mu?
Hayır. Tarifeniz ne olursa olsun bu tekliften yararlanabilirsiniz.
Yurt dışı operatörleri de dakikası 1,5 kontörden arayabilir miyim?
Hayır. Sadece yurt içi operatörlerle dakikası 1,5 kontöre konuşabilirsiniz.
<Her yöne 1,5 kontöre ne zaman konuşmaya başlayabilirim?
Her yöne 1,5 kontöre konuşma teklifiniz sistemlerimizde tanımlandığında bilgilendirme mesajı alacaksınız. Bu mesajı aldıktan sonra yurt içi her yöne 1,5 kontöre konuşmaya başlayabilirsiniz.
25 Ocak - 8 Şubat tarihleri arasında 2 kere kontör yükleyip 2 kere 2375&#8217;e KAYIT yazıp göndersem 2 ay boyunca yurt içi her yöne 1,5 kontöre konuşabilir miyim?
Hayır. Kaç kere yüklerseniz yükleyin, sadece 1 ay boyunca yurt içi her yöne 1,5 kontöre konuşabilirsiniz.
Daha konuşmamın 1. saniyesinde 1,5 kontör hesabımdan direk düşer mi?
Hayır. 20 saniye aralıklarla hesabınızdan 0,5 kontör düşecek şekilde ücretlendirilirsiniz.

azomania

azomania

Üye
Kampüscelli olanlar çok ah çekecek gibi.:agla

kurtoglu87

Üye
kardes tamam ama bu turkcell in sayfasında yazmıyor nerden haberın oldu acaba

FerreT

FerreT

Üye
Güzel bi kampanya Turkcelle geçesim geldi

__Midas__

__Midas__

Üye
Sayfasında böyle bir haber yok,

gokhanez

Üye
40 SN 1 Kontor Pek de Cazip Gelmedi Açıkcası..

basrimutaf

basrimutaf

Üye
    Konu Sahibi
haberimiz oldu işte bi yerlerden. üzümü ye bağını bir gün öğrenirsin..

--------------- Ekleme ---------------

MSJ CEVABI ; Tebrikler 25 ock 8 şubat arası kontur yuklediğinizde HER YÖNE dakikası sadece 1,5 kontur! Bu Tarihlerde kontur yuklediyseniz Tekrar Yuklemenize Gerek yoktur..

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Güzel Bi Hizmet Ama Çok Kısa Süreli!!

paradox1026

paradox1026

Üye
mantıksızca bi kampanya daha farklı birşeyler ortaya koymalı madem Türkiye'nin ne büyük operatörü 2005de 3000 sms kampanyası 250 kntr 120 dakka ücretsiz konuşma olayları falann hadi be turkcell:)

basrimutaf

basrimutaf

Üye
    Konu Sahibi
turkcell ön çalışmalar içerisinde. bu yaz çok güzel kampanyalar yapacak. avea vodafone yalan olacak..

paradox1026

paradox1026

Üye
yha ben yolladım öle bişi yok dior dostum yalan haber yayma yha

sonbela

sonbela

Üye
yalan degilmiş PARADOX:@:@:@

canturgay

canturgay

Üye
1 Ay Için... çok Gereksiz Bi Kampanya
1 Yıl Yapsınlar Hemen Alıyım Turkcell

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...