Turkcell Romlu 920 Telefonlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

o zaman önce güncellenmemiş global yazılımı indirip sonra nsu'dan güncellemek lazım :D güncellenmemiş global yazılımı nereden bulabiliriz ncs ille son sürümü mü gösteriyor.?

Muhtemelen son sürümü gösterecektir :evet:

Ancak senden ricam NSU'yu indirip telefonu bağladığında güncellemeyi görebilecek misin bir bakabilir misin?

2 arkadaşımız güncellemeyi göremiyor ve hepsinin olmasa bile Lumia 920 romlarının kaldırılmış olma ihtimali üzerinde duruyoruz.

Sen bağladığında görebilirsen sorun o arkadaşların işlemleriyle ilgili demektir.
Ancak sen de göremezsen kaldırılmış diyebiliriz.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
şuradan anladığım kadarıyla en iyisi telefonun güncellemeyi kendinin bulmasını beklemek gibi duruyor sanırım diğer türlü ne olacağı belli değil...

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
şuradan anladığım kadarıyla en iyisi telefonun güncellemeyi kendinin bulmasını beklemek gibi duruyor sanırım diğer türlü ne olacağı belli değil...

Evet görünüşe bakılırsa Lumia 920 romları kaldırılmış.
Ancak bu ille de arada fark olacağı anlamına gelmiyor.
Tabi kesin sonuç için birkaç gün sonra verilecek OTA güncellemesini (yani telefonlarda görünecek olanı) bekleyip yükleyen arkadaşlarla karşılaştıralım. :oke:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
PosiXGuARD

PosiXGuARD

Üye
Benimki Turkcell Rom, ama çok da fark etmiyo açıkçası. Zira Turkcell'in bir ekstrasını görmedim.

Data Sense için ise, sistem çapında şebeke ve wifi ayrı olarak data takibi yapan bir program daha makbule geçerdi. İnsanlar da böyle zor durumda kalmazdı operatörleri yüzünden.

hakan_710

hakan_710

Üye
şimdi ben de birkaç soru soracağım bu NSU = Nokia software updater mi acaba? bir de şu ncs nedir? varsa link verebilir misiniz? turkcell romlu cihaza global rom yükleyeceğim. downgrade işlmi için ekstra bir işlem gerekiyor mu symbiandaki gbi. yoksa anroiddeki gibi rom geçişleri direkt olarak yapılabiliyor mu? biraz uzun oldu ama cvp verirseniz memnun olurum..

sumselfat

Üye
arkadaşlar ben telefonu (920) teknosadan aldım türkcell romlu olma ihtimali nedir yada türkcell romlu olup olmadığını nasıl anlarız

PureFood

PureFood

Üye
arkadaşlar ben telefonu (920) teknosadan aldım türkcell romlu olma ihtimali nedir yada türkcell romlu olup olmadığını nasıl anlarız

ayalar - hakkında bölmünü açınca işletim sistemi sürümü sonu 0002 ise türkcell cihazıdır 0001 ise global

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Hakkında yazan bölümde sürüm numarsının sonunda 002 varsa Türkcell romlu demektir

sumselfat

Üye
türkcell rommuş:bilmm ikisi arasındaki fark nedir?
:hmmm

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Hiç bişey sadece kilit ekranında Türkcell resmi zil seslerinde turkcelden hayat paylaşınca güzel çalıyor :ehe

kursat99

kursat99

Üye
Bende Turkcell den aldım. Ben Turkcell ROM lu sanıyodum ama bende onlardan hiçbiri yok. Zaten az önce baktığımda sonu 1001 ile bitiyordu.

PureFood

PureFood

Üye
turkcell rom olayı sadece 920de var sanırsam.

ÖEY

ÖEY

Üye
turkcell rom olayı sadece 920de var sanırsam.

Harun ne oldu güncellemeyi denedin mi? L920 güncellemesini buldu mu program? ROM'ların kaldırılıp kaldırılmadığını merak ettim de :D

PureFood

PureFood

Üye
Harun ne oldu güncellemeyi denedin mi? L920 güncellemesini buldu mu program? ROM'ların kaldırılıp kaldırılmadığını merak ettim de :D

Güncelleme var dedi, bakıyorum telefonla aynı sürüm.. Ota'dan bekleyeceğim abi.. :)

merlin19

merlin19

Üye
Hiç acelem yok elinde sonunda telefon üzerinden güncelleme gelecek :) bu arada Türkcell rom kullananlar acele etmeyin bu güncelleme hali hazırda tüm lumia serilerine gelecek ve bu güncelleme ardından dünya genelinde bence global rom a geçilecek.Program ile güncelleme yapacaklar yedek alınız telefonunuzu yedekleyin rehberi zaten microsoft hesabı üzerine kaydeder satın aldığınız uygulamalarda marketen yüklenir oyunlar uçar ben şahsen programla güncelleme yapmayacağım neden kendimi riske atayım acelenizmi var? bekleyin abi şunun şurasında bir kaç güne tüm güncelleme sizede gelecek ne gerek var risk almaya.. + çoğu kişi anca bilgi kirliliği yapıyor yok şu özellik şuna geldi şu romlara gelmedi yok şu hatta geldi şuna gelmedi diye arkadaşlar uyanın artık bunu nokia resmi ağızdan söyledi bu özellikler tüm nokia lumia serisine gelecek diye bunun şu romda var bu romda yok şu operatörde var bunda yok diye bir kavramı yok herkez biliyor güncellemelerin seri numaralarına göre ülke kodlarına göre düştüğünü hala konuyu ve bilgi kirliliğini artırıyorsunuz gerek yok bunlara öyle yada böyle güncelleme gelecek.. ha 1 saat önce programla ha 1 saat sonra telefon üzerinden :) en garantilisi telefon kendini güncellesin bakın taktım adamı şarja wifi açık güncelleme düştüğünde otomatik yükler ben yatar kalktığımda hiç cebelleşmeden belkide yüklenmiş olur :)

ÖEY

ÖEY

Üye

Güncelleme var dedi, bakıyorum telefonla aynı sürüm.. Ota'dan bekleyeceğim abi.. :)

Anladım ben her türlü otayı bekliyorum zaten daha telefon yok iyi mi :kıskıs: :D:D Hadi bakalım şimdilik herkese geçmiş olsun :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Data sense gelip gelmemesi o kadar da önemli değil benim için

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Kardeş anlamadın galiba ben güncelleme yapmadım. Güncelleme yapanların sonunda 2001 yada 2002 yazıyo bende 0001 var. Ayrıca 820 nin turkcell le işi olacağını düşünmüyorum. Bu yayınlanan güncelleme son hali değilmiş son hali ota üzerinden dağıtılan olacağını söylürlar. Bunu deneme için dağıtıp hata geri bildirimlerine bakmak için yayınlamış olabilirler deniliyor

- - - Eklendi - - -

Hay seni yarada kurban :D bak adam anladı mevzuyu :oke:

ben güncellemeyi yaptım şuanda sonunda 3001 yazıyor:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt