bulutsuzgece
Üye
bulutsuz gecenin mesajının üstünde ki mesajda yazmakta biraz okursak görürüz. Bu arada 820 de de data sense yok şuan için
zaten ancak NCS ile rom değiştirip flaşlayabiliyorsun NSU ile aygıtta yüklü olan romu sadece güncelleyebiliyorsun. GDR2 betayı NSU ile güncellemiştim. NCS ile önce global roma geçmeye çalıştım ama benim NCS güncel olmadığından teli görmemişti..OTA'dan gelecek olan Turkcell Romla, bugün NSU'dan indirilen Turkcell Rom arasında fark olacağını sanmıyorum
Ancak NSU ile değil de NCS ile Turkcell ROM'lu cihazlara Global ROM flaşlanabilir olması lazım.
bulutsuz gecenin mesajının üstünde ki mesajda yazmakta biraz okursak görürüz. Bu arada 820 de de data sense yok şuan için
- - - Eklendi - - -
Data sense 820 ye de verilmediği için büyük ihtimal ile Turkcell romlu cihazlar ile 820 için market uygulaması olarak gelecek gibi görünüyor.
Arkadaş henüz güncellemeyi yüklemedi sanırım DataSense'den ziyade Turkcell Rom olup olmadığını bulmaya çalışıyor.
Bu güncelleme son hali çünkü Lumia 925 de ki güncellemeler bulunmakta.Kardeş anlamadın galiba ben güncelleme yapmadım. Güncelleme yapanların sonunda 2001 yada 2002 yazıyo bende 0001 var. Ayrıca 820 nin turkcell le işi olacağını düşünmüyorum. Bu yayınlanan güncelleme son hali değilmiş son hali ota üzerinden dağıtılan olacağını söylürlar. Bunu deneme için dağıtıp hata geri bildirimlerine bakmak için yayınlamış olabilirler deniliyor
son hali değil, kusura bakma ama son hali olsa otadan da verilmiş olucaktı.. son hali ancak otalara dağıtılan son hal olucakBu güncelleme son hali çünkü Lumia 925 de ki güncellemeler bulunmakta.
son hali değil, kusura bakma ama son hali olsa otadan da verilmiş olucaktı.. son hali ancak otalara dağıtılan son hal olucak
Hay seni yarada kurbanbak adam anladı mevzuyu
son hali değil, kusura bakma ama son hali olsa otadan da verilmiş olucaktı.. son hali ancak otalara dağıtılan son hal olucak
Dostum son hali olmasa emin ol tüm özellikler hiçbir şekilde eklenmemiş olurdu.Ayrıca şunu da hatırlatmak isterim nokia blogunda lumia 920 ye ait amber güncellemesi testleri bitmişti ve sadece yayınlanması kalmıştı.son hali değil, kusura bakma ama son hali olsa otadan da verilmiş olucaktı.. son hali ancak otalara dağıtılan son hal olucak
ekstralar ve bilgi kısmına geldiğinde,
mobile operator yazan kısımda ne yazıyor?
000-tr
Data kullanımını takip etme ve data kullanım sınırını ayarlamaya yarıyor.Ya Millet neden Bu kadar Çok taktı bu data sense ye. Tam olarak işi ne ?
bence son hali değil hiç fark olmaz yarın çekerler serverlardan 1 hafta sonra düzenkenmiş halini sunarlar.. nokia bunu hep yapıyor. önce serverlara yem atıyor, sonra sonuçlara bakıp 1-2 düzeltme yapıp otaya veriyor.. portico olsuni GDR2 beta olsun hep öyle oldu ama
Bu verilenle OTA'dan dağıtılacak olan arasında fark olacağını sanmıyorum.
Arada biraz daha zaman olsaydı olabilirdi.
Ama zaten OTA'dan da verilecek 1 hafta içinde.
Hakkında kısmında "Daha fazla bilgi" dediğinde ürün yazılım düzeltme numarasının sonu da ...01 ise Global Rom'dur.
Tmam işte o kadar abartmaya gerek yokki.Data kullanımını takip etme ve data kullanım sınırını ayarlamaya yarıyor.
sürüm numarası değişmediği için alamadılar..emin ol bu test hali şuan..çünkü tek bir rom yok. örnek türkiyede 2 çeşit rom var.. biri global < 0001 > diğeride turkcell rom < 0002 > !!! orjinal yani global romda sorun yok.zaten oun üzerinden çalışma yapıyorlar ama turkcell romda aksaklık çıkarmı çıkmazmı diye bence test amaçlı yayınlandı..Dostum son hali olmasa emin ol tüm özellikler hiçbir şekilde eklenmemiş olurdu.Ayrıca şunu da hatırlatmak isterim nokia blogunda lumia 920 ye ait amber güncellemesi testleri bitmişti ve sadece yayınlanması kalmıştı.
Portico güncellemesi durumunuda hatırlatmak isterim navifirmden yükleyenler OTA dan almadılar güncellemeyi
global romu olan biri akstralar +bilgi kısmının tamamının ekran görüntüsü çekebilir misiniz?
Valla o dediğinizin sonu da 1 demekki globalimohh beaa kan emici turkcell den bağımsızım :P
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?