Turkcell niye bunu yaptiki buyuk haksizlik.

Sponsorlu Bağlantılar

aevrenm

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell niye bunu yaptiki buyuk haksizlik.
Turkcell sinirsiz 1gb gibi paket kullanan arkadaslar sahur paketinden yararlanamiyor. Bu buyuk haksizlik. Neden hakkimizi yiyorsun ki. sinir oldum yani. Sahur paketi bizimde hakkimiz! Bir kisinin degil yuzbinlerce kisinin hakkini yiyorsun TURKCELL!!

Karavelaa

Üye
Turkcell sinirsiz 1gb gibi paket kullanan arkadaslar sahur paketinden yararlanamiyor. Bu buyuk haksizlik. Neden hakkimizi yiyorsun ki. sinir oldum yani. Sahur paketi bizimde hakkimiz! Bir kisinin degil yuzbinlerce kisinin hakkini yiyorsun TURKCELL!!
Zaten hiç bir şekilde internet paketinin üstüne paket alamazsın bu normal

ismail

ismail

Üye
Saçmalık

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
İptal et oluyor BN yaptım

ismail

ismail

Üye
İptal mesajı nasıl

yakup6203

yakup6203

Üye
1gb sınırsız kulanıyorum
SAHUR yazıp 2222 gönderdim 2gb geldi

___kaptan___

___kaptan___

Üye
benim kardeşimde 1gb sınırsız kullanıyor ama onda da kabul etmedi? hatta bizzat turkcellin sayfasına 3g sagur kampanyasına dair sorulan soruları okudum sınırsız paketlerle alınamıyormuş ???

• Beğen
Tepkiler: Gofrettin115
0MG90

0MG90

Üye
Aynen sınırsız pakete sahip olanlar alamaz iptal etmediği sürece

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

aevrenm

Üye
    Konu Sahibi
aynen paketibiptal edip almstir. Ama ayip gerckten. sadece bir aylik bize sahur paketinu cok gorduler Koskoca turkcell

kazzy

kazzy

Üye
Sınırsız 1 gb turbo sinirsiz paketi yapmistim iki ay once simdi 1 gb sinirsiz almak istiyorum nasil yapacağım ayrıca sahur kampayasini kullanıyorum su an

karansa

karansa

Üye
Forum arkadaşlarımı sevindirmek beni de sevindirir. Çözüm şöyledir arkadaşlar. Gencavere 4362 numarasından '' Sınırsız 1GB Paketimi iptal eder misin? Şeklinde mesajımızı atıyoruz. Sizden onay isteyecektir, cevaplayarak onay verdiğinizi iletin. İptal işlemi gerçekleştişine dair bilgi mesajı gelecektir. Ama dönem sonuna kadar sınırsız internetinizi kullanabileceksiniz. İptal olduktan sonra da SAHUR yazıp 2222ye gönderdiğinizde kampanyadan yararlanabileceksiniz.

YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
Turkcellin mevcut sahur kampanyasi aciklamasinda yaziyordu interneti olmayana sahurda internet diye turkcell sucu ne :)

Üst Alt