Turkcell Neden Müşterilerini Gereksiz Rahatsız Ediyor / Aylık 10.000 SMS Paketi Sorunsalı

Sponsorlu Bağlantılar

arslansem

arslansem

Üye
Tartışmaya başka bi boyut kazandırmak istiyorum :)
Bazen sms paketim olduğu zaman bile mesaj geliyor.Mesela 10.000 sms paketim var aynı paketin ve diğer 300 sms paketinin reklamı geliyor.Saçmalık ötesi bişey.Preator a katılıyorum :oke:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
bençe hiç saçma değil kesinlikle kaılmıyorum düşüncenize de saygım var :bigstar::bigstar:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim bir çok tanıdığım var hazırkartlarıyla aynı numarayı faturaya geçirdi faturalıyı kontörlü yaptı gibi bu yüzden ayrım pek kolay olmuyor
Ayrıca Turkcell sistem ile faturalıyı ve kontörlüyü çok rahat bir şekilde ayırabilir. Tabi işine geldiği zaman. Onun için burada Turkcell haksız.
Ben senelerdir faturalı hat abonesiyim. Recep'in de dediği gibi gayet rahat rahat yapabilirler ayrımı. Sonuçta bir Turkcell çalışanı eline telefon alıp, telefon fihristini açıp da sıradan göndermiyor bu mesajı, kendi sistemlerinden gönderiyorlar. Ki zaten ayrımı yaptılar da. Ben "istiyorum" dediğim zaman...

Bunun yanı sıra diğer operatörler ne yapıyor beni ilgilendirmez, onu o operatörlerin kullanıcıları düşünsün. Ben bedelini verip hizmet aldığım operatörün yaptıklarıyla ilgilenmekteyim. Madem ben aldığım hizmetin karşılığını vermekteyim, elbette gelişigüzel verilen özensiz bir hizmetle karşılaşmamalı, durup dururken rahatsız edilmemeliyim.

Şu da önemli bir nokta ki verilen rahatsızlığın büyüğü küçüğü olmaz, rahatsızlık rahatsızlıktır. Turkcell'in benim işimin arasına girip benim dikkatimi gereksiz yere dağıtmaya, beni kendisine mesaj yollamaya sevketmeye hakkı yoktur.

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Diğer tarifeye geçmesi için teşfik olabilirmi ?

epson81

epson81

Üye
herkese göndeririliyor

memet_t

Üye
ya ben bi numarayı şikayet etmek istiyorum ama ya internetten yada telefondan kim yardımcı olabilir bana lütfen yardımcı olunuz....msn [email protected] burdan ulaşırsanız sevinirim LÜTFEN ACİL TEŞK...

maxirabit

maxirabit

Üye
Eyer o numaranın seni bidaha aramasını istemiyorsan turkcell müşteri hizmetlerine söylemen lazım ,müşteri temsilcileri elinden geleni yapmaya çalışır

Üst Alt