turkcell müzikten şarkı indirebilen varmı arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
turkcell müzikten şarkı indirebilen varmı arkadaşlar
arkadaşlar hattım kontörlü 30 lira yüklediğimde bana turkcellmüzikten 100 adet şarkı indirme hakkı kazandınız diye mesajda geldi.Buraya kadar herşey normal fakat siteye girip online olup şifreyi girip istediğim şarkıyı indirmek istediğimde malesef sonu hüsran oluyo indirmeden ana sayfaya geri dönüyor
müşteri hizmetlerini aradım dakikalarca beklememe rağmen nedense müşteri temsilcisine bağlanamadım
acaba başka bir şeymi yapmak gerekiyor arkadaşlar

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Bu 100 adet indirme wap sayfasından mı geçerli ? Ayrıca tarayıcınızdan kaynaklanan bir sorunda olabilir.

xxcorboxx

Üye
Bana 100 müzik hakkı geldi ama ibdirilmiyorr

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kendi pc mden indiremiyorum ama laptoptan sorunsuz bir şekilde ve çok hızlı bir şekilde iniyor
sorunun nedenini ise hala anlamış değilim

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
arkadaşlar kendi pc mden indiremiyorum ama laptoptan sorunsuz bir şekilde ve çok hızlı bir şekilde iniyor
sorunun nedenini ise hala anlamış değilim

Tarayıcınızdan kaynaklanıyordur. Hangi tarayıcı ile deniyorsunuz bilmiyorum ama Explorer ile deneyin.

TheraFlu

TheraFlu

Üye
Ben rahatlıkla indirebiliyorum

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
Tarayıcınızdan kaynaklanıyordur. Hangi tarayıcı ile deniyorsunuz bilmiyorum ama Explorer ile deneyin.

kendi pc imde firefox ta var internet explorerde var ikisindende denmiştim olmamıştı
laptoptada explorer var ordan indiriyo inanın anlamış değlim ama sorun çözüldü
teşekkürler arkadaşlar

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
kendi pc imde firefox ta var internet explorerde var ikisindende denmiştim olmamıştı
laptoptada explorer var ordan indiriyo inanın anlamış değlim ama sorun çözüldü
teşekkürler arkadaşlar

Sorununuzun çözülmesine sevindim dostum. Sorunun neden kaynaklandığını bulabildiysen paylaşırsan ileride aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yardım etmiş olabilirsin.

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
Sorununuzun çözülmesine sevindim dostum. Sorunun neden kaynaklandığını bulabildiysen paylaşırsan ileride aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yardım etmiş olabilirsin.

inanın araştırıyorum bulunca paylaşacağımdan emin olun

• Beğen
Tepkiler: S.c.k.N
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...