Turkcell MobilTV ile Artık Her Yerde! ( Kayıt / Ücretlendirme / Detay )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell MobilTV ile Artık Her Yerde! ( Kayıt / Ücretlendirme / Detay )




3G teknolojisi ile artık cep telefonlarımız, cep telefon olmaktan çıkıyor. 3G denilince akla ilk gelen görüntülü konuşmanın yanı sıra, şebekemizin çektiği her yerde cep telefonlarımız artık bir televizyon olarak da kullanabiliyoruz.


3G teknolojisinin hayatımıza katmış bulunduğu en renkli yeniliklerden biri de, şebekemizin çekmiş bulunduğu her yerde televizyon izleyebilir olmamız. Bu yenilik ile sevdiğiniz dizileri, televizyonda ilk defa yayınlana filmleri ve fanatiği olduğunuz takımın maçını artık kaçırmamanız mümkün. Turkcell MobilTV Standart Paketini aylık veya günlük satın alarak Cnbc-E, FOX, Kanal 7, 24, Kral TV, NTV, NTV Spor, Powertürk, Samanyolu TV, Show TV, Skytürk, TJK TV, Yumurcak TV gibi kanalları izlemeniz mümkün.

Bu servisten yararlanmak isteyen kullanıcılar 2222'ye MOBİLTV yazıp göndererek kullanabilirsiniz. MOBİLTV yazıp 2222'ye kısa mesaj gönderdiğinizde telefon modelinize göre Turkcell MobilTV uygulaması veya wap portalı linki telefonunuza otomatik olarak gönderilir. Uygulamayı telefonunuza kurarak veya Turkcell MobilTV wap portalına bağlanarak dilediğiniz paketi satın alıp cepten televizyon izlemenin keyfini yaşayabilirsiniz.

Aylık MobilTV paketine sahip olmak isteyen kullanıcılar 4,95 TL / 35 Kontör karşılığında 20 saat, günlük MobilTV paketine sahip olmak isteyen kullanıcılar ise 1 TL / 7 Kontöre 4 saat boyunca kesintisiz olarak televizyon izleyebilirler. Paket aşımına uğrayan kullanıcılar ise dakikası 0,13 TL / 1 kontörden ücretlendirilecektir.
 


darülmendep

darülmendep

Üye
Bilgi için çok teşekkürler. Wap portalı açıldı mı
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Teşekkürler ama 3g olmadıgı için yararlanamıyorum
ayrıca lig tv var diyolardı hani nerde bilgisi olan varmı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt