Turkcell Mobil İnternet Fiyatları -( İndirim )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcell Mobil İnternet Fiyatları -( İndirim )
Kontörlü hatlar için yeni düzenlenen ücretler.

-Günlük 30 MB 8 kontör
-Haftalık 50 MB 20 kontör
-Aylık 100 MB 65 kontör
-Aylık 1 GB 300 kontör
-Aylık 3 GB 450 kontör

Faturalı hatlar için Tüm vergiler dahil yeni düzenlenen ücretler.

-Günlük 30 MB 1,04 TL
-Aylık 1 100 MB 9,38 TL
-Aylık 2 1 GB 40,65 TL
-Aylık 3 3 GB 61,50 TL

__Midas__

__Midas__

Üye
günlük kullanım en ideal olanı gibi, ama genede internet çok pahalı cepten:(

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Gayet normal. Bundan 1-2 sene öncesini düşünsene, bir uygulamayı indirmek için 35 kontörü gözden çıkarıyorduk. Şimdi ise doya doya gir gez. ;)

cool_eagle

Üye
ya bende yeni indirim oldu sandım :D bunlar bi kaç hafta önceden böyleydi zaten :)

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Olsun olsun gayet hoş bir indirim bence.. Bana en çok haftalık paket yaradı :)

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
yha pixofon sitesini girdim yanlışlıkla oyun indirdim...70 kontor borcun kaldı 3 günde 1 12 kontor alacaz dediler bende sinirlendim...sitedeki 3 4 oyunu daha indirdim borcun 420 dedi :D ... hatttımı feda ettim :)

ah internet ah

kopgit

Üye
ark bende 2 hafta önce 1 haftalık(20 kontor) 2 günlük(8+8 kontor) karşılıgında paketler almıştım bugün bir msj geldi yapılan indirimlerden dolayı 17 kontör hattınıza yüklenmiştir yazıyodu ve gerçekten 17 kontör yüklendi.

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
banada 2 konto geldi :)

sweety_boy_43

Üye
Benim hatta logizmo'ya abone olmus,hiç biyere üyede olmadım traviandan başka biyerede girmedm.nasl abone oldum anlamıym.yardımcı olabilecek varmı?

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Benim hatta logizmo'ya abone olmus,hiç biyere üyede olmadım traviandan başka biyerede girmedm.nasl abone oldum anlamıym.yardımcı olabilecek varmı?

kAPAT yaz 5765 e gönder.

--------------- Ekleme ---------------

KAPAT yaz 5765e gönder.

--------------- Ekleme ---------------

yha pixofon sitesini girdim yanlışlıkla oyun indirdim...70 kontor borcun kaldı 3 günde 1 12 kontor alacaz dediler bende sinirlendim...sitedeki 3 4 oyunu daha indirdim borcun 420 dedi :D ... hatttımı feda ettim :)

ah internet ah

KAPAT yaz 5765e gönder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...