Turkcell mi? Vodafone mu? Avea mı?

Sponsorlu Bağlantılar

• Turkcell

Kullanılan: 89 36.5%
  • Vodafone

Kullanılan: 112 45.9%
  • Avea

Kullanılan: 43 17.6%

• Kullanılan toplam oy
    244

<~STaT!c-X~>

Üye
Soru yukarıda

• Beğen
Tepkiler: Master_sezer ve darülmendep

YILMAZBY

YILMAZBY

Üye
turkcell bence hep turkcell kullandım çok güzel kampayaları var kampüscell gibi :yuru

darülmendep

darülmendep

Üye
Avea ve Vodafone

colaturka14

Üye
avea ve turkcell arasında çok bocaladım ama tabiki de turkcell diyorum.

emre_94

emre_94

Üye
Vodafone kardeş en iyisi o Dünya devi sonuçta ülkemizdede yavaş yavaş en ön sıralara geçiyor

• Beğen
Tepkiler: emirates16

farukgums

Üye
turkcell heryöne 150 dk. 15tl cayma bedelli 120 dak. toplam 270 dk heryöne 15 tl çok iyi bi tarife

ardaaga

Üye
brn 3 ünüde seviyorum 3nüde kullanıyorum ama türkcelle oy vardim türkcellin yeri ayrı

..escape..

..escape..

Üye
Vodafone derim heralde fiyat olarak avea ama çekmediği yer çok vodafone da ise 3g falan baya çekiyor.Turkcellde mutlu değilim fakat etraftakiler hep turkcell olunca ister istemez kullnıyorum.

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
vodafone daha şeffaf gibi görünüyor..kandırmaca yok..2.hat olarak turkcell mecburen taşıyorum..avea da allaha emanet zaten

fatihmenteş

fatihmenteş

Üye
ne mutlu turkcell iyim diyene

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Tabi ki T U R K C E L L

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Avea ya nasıl olmuşta 4 oy çıkmış şaşırdım :)

ilo53

ilo53

Üye
turkcell dıyorm turkcell kadar gusel yok her ay bedava konusurm.

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
avea tabiki

ByAbsn

ByAbsn

Üye
Türkcell kullanıyorum fakat hiç memnun deilim dün 20 tl yükledim şimdi -5tl kalmış yarın vodafona geçicem ayrıca tarifeleri çok pahalı türkcellde 100MB internet 12 tl vodafoneda 250MB internet 14 tl artık türkcellden kazık yemeyin hemen vodafona geçin ayrıca bendeki paranın büyük bir miktarı internet nedeniyle gitti onu açıklıyım ama dün bir arkadaşla konuşma yaptım o türkcelliydi 37 saniye konuştum ve 65 kuruş gitti. Fena halde kazıklanıyoruz artık farkına varın.

byilmazZ

byilmazZ

Üye
Avea nın sms i olmasa kimse kullanmaz :oke:

messi89

Üye
ben aşırı bir konuşma yapmam ve konuşmaya fazla bütce ayırmam diyorsanız kesinlikle avea. aylık iki buçuk saat heryöne konuşuyorum ve bütün vergiler dahil 19 tl ödüyorum.

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Turkcell

milestone

milestone

Üye
zaruriyeten turkcell çünkü heryerde çekiyor,kampanyaları saçma ve kafa karıştırıcı misal ; bu ay ilk mesaj gönderen 500 kişiden ol bilmem nekadar para yükle ayda 300 dakika kazan, ayrıca istanbulun göbeğinde 3g testi yapıp en hızlı biziz demek kolay,

futbol123

futbol123

Üye
turkcell tabiki

Üst Alt