Turkcell MaxiPRO5 ...

Sponsorlu Bağlantılar

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell MaxiPRO5 ...
Beyler telefonum şuan C7-00. Taş gibi telefon mübarek.Fakat bildiğiniz gibi yazılım cok dandik .s Bende MaxiPRO5 almaya karar verdim. Fiyatta azcık uygun geldi 600 TL. Özellikleri iyi fakat birde kullanıcılarından duymak isterim.

Sorum sunlar ;

- T20 ile ilgili yorumlarıda alayım (:

- Telefon hakkında genel görüşleriniz nedir ?

- Alsam pişman olur muyum? Olursun diyorsanız bunun yerine önereceğiniz telefon var mı ?

1.4 işlemci 512 ram flan çogu oyunu açar diye düşündüm.Benm için önemli olan ses ve oyun uygulama flan. Kamera ztn 8 mp auto focus suankinden kötü olamaz :)

Yorumlar .....

mcnpl4

mcnpl4

Üye
fena degil o fiyata ben olsam alirdim. arkadasimda t20 var tek kiskandigim yani sarj. bu telefonun da pil omru uzunsa al derim

-Emre

-Emre

Üye
O fiyata alcatel ot 995 derim

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Kerim.

Kerim.

Üye
850 değilmiydi? :hmmm

sebepsiz1

Üye
fiatı bildiğniz fiat değil ilk çıktığı gün ben aldım 849 tl çok fazla telden anlamam ilk aldığım androit tel bu çok ama çok şık

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
ben senin yerinde olsam 1gb ramdan aşağı telefon almam bende neo v var. ram 512 biraz sorun oluyor yeni çikan oyunlarda.

Kerim.

Kerim.

Üye
fiatı bildiğniz fiat değil ilk çıktığı gün ben aldım 849 tl çok fazla telden anlamam ilk aldığım androit tel bu çok ama çok şık

Bi inceleme yapar mısın?herkes bu telefonu merak ediyor.forumda kullanan ilk kişi sensin galiba.daha önce görmemiştim:hmmm

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
2 hafta önce teyzeme de aldık çok memnun kaldı .fiyatina göre gercekten iyi bir telefon birde romunu bulunmu tadından yenmez

-Emre

-Emre

Üye
romu diğer forum sitelerinde var araştırırsanız bulabilirsiniz. ayrıca o model huawei honor olarak geçiyor. ben de 850 Tl diye biliyordum o yüzden almadım.

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
maxipro 5in kamerası mümkün değil 8mp etmez. Olsa olsa en fazla 2 mp olur. Ama yazılım olarak fena sayılmaz hele hele T11'den kat kat iyi bana göre. Turkcellin telefonlarının en başarısızı bana göre t11'dir. 600 bilmem kaç tlye alacaksan da önermem hiç. Htc'lere bakabilirsin o fiyata.

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
maxipro 5in kamerası mümkün değil 8mp etmez. Olsa olsa en fazla 2 mp olur. Ama yazılım olarak fena sayılmaz hele hele T11'den kat kat iyi bana göre. Turkcellin telefonlarının en başarısızı bana göre t11'dir. 600 bilmem kaç tlye alacaksan da önermem hiç. Htc'lere bakabilirsin o fiyata.
2 mp mi :S Telefonu uzun bir süre test ettim kamerası güzel 8mp in hakkını veriyor kim ne derse desin fiyatina gore iyi bir telefon ve galaxy w den daha iyi.

yasinkoc1

Üye
ben kullanıyorum yaklasık 3 aydır bence alma derım 1 gb ram den assagı alma bıde turkcell uygulamarı ram boguyor resmen devre dısı bıraksan da aynı 512 ram var uygulamalarla 50 mb dusuyor ben orjınal yazılımını yukledım rahatladı ama tavsıyem kesınlıklle alma derım elımden cıkarmaya bakıyorum ben

Kerim.

Kerim.

Üye
ben kullanıyorum yaklasık 3 aydır bence alma derım 1 gb ram den assagı alma bıde turkcell uygulamarı ram boguyor resmen devre dısı bıraksan da aynı 512 ram var uygulamalarla 50 mb dusuyor ben orjınal yazılımını yukledım rahatladı ama tavsıyem kesınlıklle alma derım elımden cıkarmaya bakıyorum ben

orjinal yazılımlada mı memnun degilsin.?

CasuS_87

CasuS_87

Üye
fiyat düştümü yaw :hmmm

furkan176

furkan176

Üye
850 biliyorum ben ama düşmüşmü fiyatı?

boyabatlı

boyabatlı

Üye
2 mp mi :S Telefonu uzun bir süre test ettim kamerası güzel 8mp in hakkını veriyor kim ne derse desin fiyatina gore iyi bir telefon ve galaxy w den daha iyi.

Aynen galaxy wonderi satıp bunu aldım wonder den kat kat üstün en azından usb bellek yok her şeyimi hafıza kartına yüklüyorum küçük bir not geçelim arkadaşlar wonder le aynı işlemci aynı ram avantajı ekran büyük batarya iyi orjinal 4 sürüm yüklü yüz tanıma lı kilit var dlna var nfc var

ali219

Üye
benim tel aynı tel 8mp kamerası var +auto focus tel, hiç kullandınmıda burda 8 mps etmez diyorsun 720p video kalitesi var uza hadi bkm

fk555897

fk555897

Üye
Bence Nokia'nın kamerası daha iyidir. Almışken daha iyi bir telefon almanı öneririm. Mesela 800 TL'ye Samsung Galaxy Ace 2 var.

Takipçi Satın Al

Üst Alt