turkcell maxipro5 yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

holymix

Üye
    Konu Sahibi
turkcell maxipro5 yardim
Beyler dün aldım telefonu herseyi iyi neti hızlı fladh playeri sorunsuz calişıyor ama dead triggeri actığımda az kasma oluyor ve gittikće artiyor 1dakika sonra oyun kndiliğinden kapanıyor sorun bu normalde kasmadan calısması lazım telefonda 1.4 ghz işlemci 512 mb ram var adreno 205 gpu ekran kartı var ayrıca ram optimizasyonaracı kullanıyorim ordada 386 mb ram gozukuyor ve genellikle %80 ini kullaniyor sorun bu beyler ayrica maxiplus5 te dead trigger kasmıyor maxiplus 5 daha kotu olmasina ragmen

Kerim.

Kerim.

Üye
Sana tavsiyem o telefonu turkcell romu ile kullanma.yada iade etme sansin varsa geri ver(turkcell romu ile kullancam diyosan).bu arada kaca aldin?

holymix

Üye
    Konu Sahibi
Sana tavsiyem o telefonu turkcell romu ile kullanma.yada iade etme sansin varsa geri ver(turkcell romu ile kullancam diyosan).bu arada kaca aldin?

Babm yeni tarifeye gecti oyuzden bedavaya verdier ayrıca rom ve root armak istemitorim

Kerim.

Kerim.

Üye
Turkcell uygulamalari o telefonu cok yavaslatir tavsiyem rootlaman veya rom atman.

holymix

Üye
    Konu Sahibi
turkcell uygulmalarini devre disi biraktim suan turlcell uygulmasi yok ayrica biraz once oyun yukledim highway rally biraz kasiyor ve 1 dakika sonra kapaniyor ayrica race thunder aciyor ve menuye gelmeden android oyunu durdurdu diyor

- - - Eklendi - - -

Yardm edecek yokmu

holymix

Üye
    Konu Sahibi
hiç mi bişey bilmiyonuz

Kerim.

Kerim.

Üye
turkcell uygulmalarini devre disi biraktim suan turlcell uygulmasi yok ayrica biraz once oyun yukledim highway rally biraz kasiyor ve 1 dakika sonra kapaniyor ayrica race thunder aciyor ve menuye gelmeden android oyunu durdurdu diyor

- - - Eklendi - - -

Yardm edecek yokmu
Devre disi sadece menude gostermiyor.yani o turkcell uygulamalari senin telefonunda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt