Turkcell MaxiPlus 5 Root Ve Unroot

Sponsorlu Bağlantılar

akşam11

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell MaxiPlus 5 Root Ve Unroot
Merhaba arkadaslar ilk olarak bu konu daha once acildiysa ozur dilerim.Simdi anlatima geciyim.
*İlk olarak internetden unlockroot adlı programın son sürümünü indirip kuruyoruz.Programın kendi sitesinden indirirseniz daha yararlı.
*Daha sonra programı kurup açıyoruz.Telefonu acik haldeyken usb kablosu ile pcye bagliyoruz.Baglamadan once dikkatte alinmasi gereken hususlar var ayarlar gelistirici seceneklerden uab hata ayiklamasi ve uyanik kal secegenin secilmis olmasi gerekmektedir.
*Usb ile bagladiktan sonra programdaki root tusuna basiyoruz ve bekliyoruz daha sonra batarya uzatici bi program yuklensinmi diye soruyor ben hayir dedim daha sonra telefon yeniden baslatilsinmi diye soruyor evet diyoruz ve telefonumuz acildiginda rootlanmis oluyor.

Unlockroot programinin resmi sitesi http://www.unlockroot.com
Anlatimimi anlamayanlar bu konuya goz atabilirler: http://www.maxicep.com/android-modifikasyon-araclari-bilgi/unlock-root-kapsamli-root-yapma-programi-601603.html

Not!! Telefon rootlandiktan sonra garantisi gider.

By_AbDuLLaH

By_AbDuLLaH

Üye
kardes rottan sonra teldeki dosyalar oyun uy. vs silinirmi

sekil_27

sekil_27

Üye
Arkadas hangi surumu root ettiniz?insanlari yanlis yada eksik bilgilendirmeyinnnnnnn;bu soylediginiz 2.3 gb lerde ise yarar;4.0 ics lerde root yapmaz

akşam11

Üye
    Konu Sahibi
4.0.4 surumunu rootladim kardesim.Basliktada yaziyo zaten turkcell maxiplus 5 root diye

eaglesolar

Üye
root a tıklayınca failed diyor unroot diyince bişeyler oluyor ama tam olarak anlamadım

eaglesolar

Üye
root a tıklayınca failed diyor unroot diyince bişeyler oluyor ama tam olarak anlamadım

ysatxE

ysatxE

Üye

Cevabını Ben Vereyim Telefonun Driver Larını Pc Tanıtmamışsınız Eğer netten Araştırırsanız bula Bilirsiniz sıkıntınız kalmaz Benim Tek sorunu Maxiplus 5 ile ilgili Rom Yüklüyemeyorum yani ben daha beceremedim :)

Silinen Üye 2413060

Silinen Üye 2413060

Kapalı Hesap
kardes kisa zamanda denicem olursa iyi olur turkcell uygulamalarindan bikmistim teli rootluyunca turkcell uygulamalarini kaldirabilir miyim?

Takipçi Satın Al

Üst Alt