husyn800 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Burdan orjinal turkcell romu indirebilirsnz arama yerine 8860 yazin ikan sonuclardan uzerinde turkcel turkey yazana tıklayın site dili rusca
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Burdan orjinal turkcell romu indirebilirsnz arama yerine 8860 yazin ikan sonuclardan uzerinde turkcel turkey yazana tıklayın site dili rusca
husyn800 Üye romu nerden indiriyoruz? kenanersin' Alıntı: arkadaşlar elinde maxi pro5 olan varsa turkcell in orijinal rom unu yedekleyip bana gönderebilir mi lütfen? telefonu iade edeceğim. bu şekilde geri almıyorlar. şimdiden teşekkürler!... Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız lin burda ilk sonuçta turkcell yazanı indir rom o sehzade548' Alıntı: Bu cihazda ekran goruntusu alamadim daha yeniuum bunda ama youtubede bulisam paylasirim - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Iste bu videoda ekran goruntuleri var hiz ve performans konusunda inanilma bir fark var turkcell girtlaga kadar doldurmus cihazi telefon neydi ne oldu Genişletmek için tıkla ... orjinal romu nerden indireblr yardımcı olumusunuz
romu nerden indiriyoruz? kenanersin' Alıntı: arkadaşlar elinde maxi pro5 olan varsa turkcell in orijinal rom unu yedekleyip bana gönderebilir mi lütfen? telefonu iade edeceğim. bu şekilde geri almıyorlar. şimdiden teşekkürler!... Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız lin burda ilk sonuçta turkcell yazanı indir rom o sehzade548' Alıntı: Bu cihazda ekran goruntusu alamadim daha yeniuum bunda ama youtubede bulisam paylasirim - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Iste bu videoda ekran goruntuleri var hiz ve performans konusunda inanilma bir fark var turkcell girtlaga kadar doldurmus cihazi telefon neydi ne oldu Genişletmek için tıkla ... orjinal romu nerden indireblr yardımcı olumusunuz
TheStRoNg Üye telefon açılmıyorken nasıl usb hata ayıklamasını açabilirim? (zaten açık) ve installation aborted hatası alıyorum
telefon açılmıyorken nasıl usb hata ayıklamasını açabilirim? (zaten açık) ve installation aborted hatası alıyorum