Turkcell Kontör Algoritması ÇÖZÜMÜ

Sponsorlu Bağlantılar

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
teşekkürler ama denemeyi düşünmüyorum

cool_eagle

Üye
sen yükle turkcell seni bulsun 100 aldın 1000 de o senden alsın :D:D:D

tolgacan674

Üye
neden olmasın arkadaslar lafa lazım buna helal be sana arkadas.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
ARkadaşım başına bele aldı bence sizde yapmayın.

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
Bilgi için teşekürler ama kafam çok karıştı:D

bora_16

Üye
sen üniverteye profesör olursun:)

macco

macco

Üye
:) vallahı arkadasım cok guzel bır sekılde anlatmıssın ama ne kadar denersen dene olmuyor :)

ediesel

Üye
Dostum böyle şeyler ile milyon dolarlık firmaya ne kadar zarar verebileceğini düşünüyorsun? Onu anlayamadım. Bünyesinde en az senin kadar bunu düşünen onlarca mühendisi istihdam eden bir şirket şimdiye inan bana bunun çözümünü bulmuşlardır. Biraz daha iyi şeylere odaklansan bence daha iyi olur. Zaten hep böyle cinliğe çalıştığınız için bir yere gelemiyoruz ya.

vedodido

Üye
bilgü için saol

yakup.yariz

Üye
sana senin tabirinle cevap vereyim HADİ LAAAAAN

wonder..kid

Üye
diyelim ki çalışıo.alın bi tane açık hat,şuan piyasada çok war kimin adına alınmış belli deil..yükleyin oraya gönderin kendinize :naughty: günahı da suçu da size taby ;)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Enterasan

ibribr

Üye
herhangi bir algoritma kullanmasınlar rastgele olsun

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bunu denedin hadi, tuttuda farzetki o numara benim ayda 180 lira aldığım, zar zor ayın 8ini getirdiğim kredimle alınmış turkcell kontur şifresi olsun. bu noktadan sonra sen cebine yüklenecek konturu değil, arkanda hissedeceğin ıslaklığı düşün. belki çevrende de ıslaklık oluşabilir. Yani uğraşman vakit harcaman ısraftan başka bişey değil. yorma kendini, doğru olsun hadi afferin. kimse bulamadı sen bulmuşşun.

democles34

democles34

Üye
bilgi olarak iyi bişey ama turkcellden değil allahtan korkan adam yapmaz bunu

polo291

polo291

Üye
ilginç:D

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Koskoca turkcell böyle basit bir şeyle güvenliği sağlamaz diye düşünüyorum.Ama anlatımı yapan arkadaşımız yükledim diyor olabilir

sag0pa

sag0pa

Üye
ilginç...

canakalin

Üye
sayende 10000 kontörm var kardeş teşekkürler günahıda senin boynuna :))))

Üst Alt