Turkcell Kontör Algoritması ÇÖZÜMÜ

Sponsorlu Bağlantılar

darülmendep

darülmendep

Üye
Helal olssuuun

yolgezer88

Üye
üniversitede okuyup linear cebir dersi alan herkes başka bir bu tür sistemlerin şansınız bile olsa tutmayacağını bilir saygılar...

Uni

Uni

Üye
turkcell'in algoritması tamamen rastgele diye biliyorum. Belki de değildir..

ouzhuan jensy

ouzhuan jensy

Üye
tuhaf :coold:

olivetti

olivetti

Üye
kontör yüklense bile bizim yüklediğimiz numarayı alan kişiye ayıp olur.

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Deneyen var mı ? Avea olmasam denerdim...

Erdem09

Üye
Yorumları tek tek okudum bazı arkadaşlar arkadaşla dalga geçmiş. Tabiki Turkcell'inde bir algoritması var ve bu algoritma çok aşırı zor da olsa çözülebilir. Yani kimse imkansız diyemez ancak bu iş için gerçekten yüksek matematik yeteneğine sahip kişilerin bu işlerle uğraşması gerekir. Çözebildiğinizi varsayarsak bile bu tarz birşey internete düştükten maksimum 2 gün sonra turkcell bu işin farkına varır ve bir çözüm mutlaka üretir. Bu sitede bu haberi şimdi okuyup deneyipde bir sonuç elde edememeniz çok normal... Ama dediğim gibi bu algoritmayı çözebilmek yüksek matematik yeteği ve zaman gerektirir. Sıradan insanların yapabileceği birşey değildir ama imkansız da değildir...

kowboy2006

Üye
zaten bu işlem saçma bununla kontör kodu üretmek %0.0001 ihtimal...:kop:

Cumaa

Üye
Selam.Sana birşey sorucam. turkcell algoritması 00051961373811 hep bu numara mı yoksa değişiyor mu? Acele cevap yazarsan sevinirim.

cyberboogey

cyberboogey

Üye
emeğe saygı uğraşıp yazmışsın

cemilüstün

Üye
valla hiiiiçç uğraşamam gerçekten. neden_? derseniz "yasal sorumluluk" derim. :oke:

orukm

orukm

Üye
yanlış yapmıyalım arkadaşlar herşeyin bir bedelivar

konyarapp

Üye
kardeşlerim hak yemeyin hak yemeyin diyorsunuz ama türkcell 100 kontr fiyatının ne kadar oldugundan haberiniz war mı ?

wolfrak

wolfrak

Üye
inandırıcılık kısmına bende pek katılmıorum ama saol genede bi emek harcamıssın..

ωίт¢н кίηg

ωίт¢н кίηg

Üye
hehhehehe güzel hikaye :)

SeRKaNCa16

Üye
bukadar acıklamadan sonra yınede ben bır ıhtımal olduguna ınanıyorum :d:

TopaL___SolucaN

TopaL___SolucaN

Üye
%1 ihtimal de olsa var zira bir sayısal loto hastası olarak her hafta algoritma uygulayıp oynadığım oluyor sonuçta bu sayıları sunan insan oğlu dimi :ehe

Max.10.uR

Max.10.uR

Üye
Teşekkürler.. :)

Cinema

Cinema

Üye
3 kontor geldi :ehe

Üst Alt