Turkcell kısa kodlar (en az 50 tane)

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
*123#
*21*0532# (Rahatsız edilme durumunda yapıldığında karşı taraf "Yanlış bir numara çevirdiniz" anonsunu duyar.) TURKCELL

*21*05550# (Rahatsız edilme durumunda yapıldığında karşı taraf "Yanlış bir numara çevirdiniz" anonsunu duyar.) AVEA

sadece *21*0532# mi yapmak lazım yoksa numara felan yazmak gerekiyormu ? bu anonsu neye göre yapacak ki?

cnsnsn

Üye
*21*0532# bunu yaparsan tüm hatlar (turkcell, vodafone, avea, ev, iş, vs..). seni aradığı zaman "yanlış numara çevirdiniz" uyarısı alır.
arkadaşlar bu sadece belirlenen no içinmi geçerli nasıl olcak lütfen yardımcı olun

simido

Üye
Yaa hacı orda *35*şifre*16# diyoya ordaki ney şifresi telefon kilit kodumu pin kodumu online işlem kodumu?

Captain

Üye
teşekkürler süper bir derleme :)

¦ ° pî§køpât °¦

¦ ° pî§køpât °¦

Üye
Eline sağlık güncel hayatta lazım olacak kodlar...

mehmetctn

mehmetctn

Üye
Öncelikle Teşekkürler Arkadaşlar Bana acil numaramı iptal gösteriyorum ve ama beni arayan iptal olarak görsün ama numarası bana düşsün böyle birşey vardı bulamıyorumm lütfen acilllll lazımmmmm!!!!!!!!

serkancayir

serkancayir

Üye
çok saol

goktas78

Üye
merhabalar
süper bilgiler.
ben yurtdışından sms almayı engellemek istiyorum.bunu yapabilmenin bi yolu var mı?

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
kodlar için saol

crazyferit

crazyferit

Üye
pardon ama nar kampanyası bitmedimi

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
eyvallah teşekkürler faydalı bir konu olmuş emeğine sağlık.

garfield1421

Üye
tüm yönlendirmeleri iptal etmek için
##002#

bjk_q7_

Üye
*21*0532# (Rahatsız edilme durumunda yapıldığında karşı taraf "Yanlış bir numara çevirdiniz" anonsunu duyar.) TURKCELL

*21*05550# (Rahatsız edilme durumunda yapıldığında karşı taraf "Yanlış bir numara çevirdiniz" anonsunu duyar.) AVEA

BUNLARI NASIL KALDIRIRIM BÜTÜN NUMARALARI YAPTI BU :( NASIL KALDIRCAM BEN BUNU :(

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
*21*0532# (rahatsız edilme durumunda yapıldığında karşı taraf "yanlış bir numara çevirdiniz" anonsunu duyar.) turkcell

*21*05550# (rahatsız edilme durumunda yapıldığında karşı taraf "yanlış bir numara çevirdiniz" anonsunu duyar.) avea

bunları nasıl kaldırırım bütün numaraları yaptı bu :( nasıl kaldırcam ben bunu :(

##002#

Sandrake

Sandrake

Üye
emeğinize sağlık güzel araştırma olmuş

Ekremdin

Ekremdin

Üye
eline saglik

Ekremdin

Ekremdin

Üye