Turkcell kapsama alanı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
derici

derici

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell kapsama alanı?
:megafon:bu işler tv yeyalan reklam vermekle olmazTurkcell hani kapsamadığı alan yoktu benim evimde herkesin şebekesi çekiyor ama Turkcell tırt şimdi bunu okuyanda açaba karsmı vanmı diye düşüne bilir hayır istanbul bayrampaşa yıldırım mahallesi değiştiricem hadi diyorum buralarada baz istasyonu koyarlar diyorum ama nerdeeeeee bari verdiğiniz reklamların hakkını verin

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Çekmeme durumuyla alakalı Turkcell'in özel bir numarası vardı, orayı ararsanız yardımcı olurlar. Müşteri hizmetlerinden hariç ve ücretsiz. :oke:

imece iletişim

imece iletişim

Üye
vardır bir durum tahminimce 5 sene istanbula gezmeye gittigimde umraniye mezarlıgı ve hapishane ve cöplük aynı yerde ordadad cekmiyordu acaba frekans kırıcımı vardır araştırmalı şimdi hapishane var dedim amma orada yaşayan insanlar türkcell kullanamıyrodu şimdiki durumu bilemem...........
<LI style="FILTER: true">Turkcell, tarifelerinin tarihlerinde ve/veya ücretlendirmelerinde önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
vardır bir durum tahminimce 5 sene istanbula gezmeye gittigimde umraniye mezarlıgı ve hapishane ve cöplük aynı yerde ordadad cekmiyordu acaba frekans kırıcımı vardır araştırmalı şimdi hapishane var dedim amma orada yaşayan insanlar türkcell kullanamıyrodu şimdiki durumu bilemem...........
<LI style="FILTER: true">Turkcell, tarifelerinin tarihlerinde ve/veya ücretlendirmelerinde önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Ama bu ne bir tarife ne de bir kampanya. Dolayısıyla çekim alanı sağlamak zorunda oldukları hizmet. Müşteri her zaman haklıdır. :oke:

POWER

POWER

Üye
Kanuna göre her operatör 3000 ve üzeri yerleşim bölgelerine baz istasyonu kurup hizmet vermek zorunda.

asiye80

Üye
Bende aynı sorunu yaşıyorum şehrin göbeğinde diğer tüm operatörler çekiyor bir tek turkcell çekmiyor ofiste. Bu nasıl iş anlayamadım....

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaşlar her operatörde olan alt yapı çalışmaları turkcell dede var ve davam ediyor ben dün müşteri temsilcisiyle görüştüm bulunduğun yer konum baz istasyonuna uzaklığın yakınlığın ve coğrafi konum etkili oluyor 3g çıktıktan sonra bu problemlerle karşılaşır olduk onlar çalışıyor sonuçları bize de yansıyor ve sistemler iyice oturana kadarda yansımaya devam edecek gibi gözüküyor.

mbulur

Üye
Kısaca bilgi vermek gerekirse, ofisiniz kör noktaya düştüğünden yani Turkcell'in vericisinin kör noktasına düştüğünüzden çekmiyordur. İnternet üzerinde kablosuz iletişim üzerine biraz araştırma yaparsanız daha fazla fikir edinebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt