Turkcell Kampanyalar Hakkında Acil Arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Kampanyalar Hakkında Acil Arkadaşlar...
Arkadaşlar Şimdi ben deneyimsiz ve bişi anşlamayan bir turkcell hat kullanıcıyısıym...

Sim KARTIMIN üstünde Hazır Kart Yazmakta.. 3-4 sene önce aldım Kontürlü telefon... Sizlere birkaç sorum olacak lütfen bana AYRINTILI ve kesin cevaplar veriniz gerçekten muhtacım...

1) hangi kampanyalara kayıtlıyım bilmiyorum gnctrkcll kampus msn aylık vs gibi.. bunları nasıl öğrenirim ve bunları nasıl iptal ederim... mümkünse bana bütün kampanyaların iptal kodlarını verin cidden
2) 1 de dediğim gibi bana bütün kampanyaların iptal kodlarını verirmisiniz kapus= iptal yaz 2222 ye yolla şeklinde..

3) telefonumdan eskiden facebook beleşti şimdi ne oldu?
4) kampus cell eskiden 150 kontor yükleyince 1 ay bişiler bedava fln oluyordu artık 250 yüklesem bile olmuyor neden?

pegasus7

pegasus7

Üye
maxicep.com'u dikkatli bir şekilde incelersen bu sorduğun tüm sorulara gereken cevabı alacaksın, fakat anladığım kadarıyla işin basit yani kolay yoluna kaçıyorsun.

Forum'u iyice bir incelesen herşey ortada zaten ama seninkisi biraz armut piş ağzıma düş olmuş:P

dennis***

dennis***

Üye
kampanyaları turkcell in kendi sitesinden öğrenebilirsiniz...

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
iyide kardeşim ordada iptal etme kodları yok sitede varsada ben bulamıyorum 1 kişi bi yardım etmedi yuh

Paranoya

Paranoya

Üye
kampanyaları tırkcellin kendi sitesinden baksan daha iyi ve ya forumda araştır mutlaka bişiler bulursun .

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
yok bulamıyurm .çok karısık birisi yapsa olmazmı

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
1. si artık face ve msn ücretli msn 7 kontör yani 1,5 2 tl civarı
2. sorunun cevabı bir tarifeni değiştirmek için 2. tarifeye geçmen lazım geçiş yapınca da 1. tarifen iptal oluyor

3. sü facebook ücretli artık
4.31 günde 150 kontör yani 30 tl yüklemende sana 10 tl hediye verir 10 tlyi içeri verip karşılığında 2 saat her yöne alabilirsin turkcell içi 15 dk sı 2 kontör diğer operatörlere 5 dk sı 2 kontör
FIRSAT yazıp 6666 a göndermen gerekli diğer ceplerle 5 dk 2 kontör olması için

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
tmmm saol kardeşim bide bişi daha soram ben sana hazır bulmuşken

hangi şeylere üye oldugumu nerden bilicem mesela
FIRSAT yazıp 6666 a göndermen gerekli diğer ceplerle 5 dk 2 kontör olması için bunu yapmıştım daha önce ama üye oldugumu bilmiyorum... o yüzden bana hepsinin iptal kodunu verirsen baştan adam akıllı kayıt olmak istiyorum

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
*166*1#

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
genç tarifde diyo ama benede kampusde vardı pff bi turcell bayıne gitmem lazım

pegasus7

pegasus7

Üye
Haklı yere haksız bir suçlama söz konusu ise üyeliğimi iptal etseniz daha iyi olurdu?
Bu nedenle tarafımdan açmış olduğum tüm konu ve mesajları editliyorum.
Yönetimden de ricam üyeliğimi iptal edin lütfen...

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim pegasus7

malentome

Üye
online işlem merkezine giriş yaparak sorduğunuz sorular ve merak ettiğiniz diğer tüm soruların ÇOĞU cevaplarını orada bulabilirsiniz. (dan iletişim merkezim \ online işlem merkezi \ bireysel ---- sayfanın en üsttünde )

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt