Faturasız / Faturalı Turkcell Kampanya/destek/sorun/istekler...

Sponsorlu Bağlantılar

YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Kampanya/destek/sorun/istekler...
Arkadaslar turkcellde sorun varsa soleyin cevabini alin
Arkadaslar Turkcell den kampanya istekleri ornek:10 tl ye hangi internet paketi var gibi

veee en onemlisi Turkcell den bedava internet.sms.dk kampanyalari isteyen varsa soyleyebilirr...

...Gskemal226... farkiyla bulunur...

NOT=konuyu begenmeden soranlara kampanya bul diyenlere cevap yazmam yani bulmam once konuyu begen sonra sor al cevabini

...Gskemal226...

• Beğen
Tepkiler: alp047 ve ramazanbaran

bLnmz

bLnmz

Üye
Sadece yapacağın şey hakkında bilgi vermişsin. Turkcell'de mi çalışıyorsun? Mevkin ne? Nasıl bedava internet, sms veya dakika kazandıracaksın?
Bence bunlarıda açıklamalısın ki arada bir güven olsun.
Kolay gelsin hocam. Yanlış anlama. Amacım konunu baltalamak falan değil, sadece söyleyeyim dedim.

YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
Sadece yapacağın şey hakkında bilgi vermişsin. Turkcell'de mi çalışıyorsun? Mevkin ne? Nasıl bedava internet, sms veya dakika kazandıracaksın?
Bence bunlarıda açıklamalısın ki arada bir güven olsun.
Kolay gelsin hocam. Yanlış anlama. Amacım konunu baltalamak falan değil, sadece söyleyeyim dedim.
eger dikkatli okusaydin mantik sayesinde anlardin ....benim dedigim sey ornek hattinda bi sikinti vardir internete girmiodur iben bulurum solerim cevabini iste sonra ustte yazdigm gibi ornek 10tl ye hangi kac mblk net paketi yapabilirim diye sorar...veya ustte yazdigim gibi sms kampanyasi istenir benden ben de sms hediye kampanyalari bakar bulurm solerm bunlarida ozel bi forum sitesinde buluyorum gvenli cnku turkcell kendi seyleri soylemek burdaki arkadaslara amacim...

bLnmz

bLnmz

Üye
"veee en onemlisi Turkcell den bedava internet.sms.dk kampanyalari isteyen varsa soyleyebilirr..." konunun burası biraz mantık dışı kalmışta. Ondan söyledim.

YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
tm kardesim bu dedigm turkcellin bedava kampanyalari turkcelle bagli bir forumda bulunuyor ...

Üst Alt