Türkcell internet paketi (VINN) kullananlar dikkat.. Okuyun

Sponsorlu Bağlantılar

salihbattal

Üye
    Konu Sahibi
Türkcell internet paketi (VINN) kullananlar dikkat.. Okuyun
1 agustos vınn paketi aldım. online işlem merkezinden kontrol ediyorum 1 eylüle kadar daha 1.40 gb hakkım var. buraya kadar hersey normal. 1 eylülde faturamın kesilecegini düşünürken turkcell 25 agustosta faturamı kesmıs. ilk üç ay 19,9 tl olması gereken fatura yeni tesis kullanım bedeli, damga vergisi, telsiz kullanım bedeli ile 30,30 tl olarak geldi. kesin para almak için birseyler buluyorlar. esas konu şu internet paketi ile fatura kesim tarihi aralığı farklı arkadaşlar. kotanızı iyi takip edin fatura kesim tarihine aldanmayın...:sn:

arslansem

arslansem

Üye
Teşekkür ederiz bunu paylaştığın için.Ama daha onu kullanmamıza çok var sanırım :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Dikkat etmek lazım

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
vala ben kullanıyom ay sonu görcez heralde :)

efehan36

Üye
Arkadaşlar be bu vınn 3g internete 11/08/2009 tarihinde abone oldum bana ilk faturanın vergilerle beraber 50 tl olacağını söylediler sonrada iki ay 19,00 tl geleceğini söylediler ancak bana gönderdikleri sms mesajında 151,00 tl 24/09/2009 son ödeme tarıhli faturanız var diye bilgi mesajı gönderdiler bunlara inanmıyorum ne demek bu ya

sinem4159

sinem4159

Üye
merhaba arkadaşlar durumu kısaca açıklayabilirim. öncelikle salihbattal hat ayın 1inde açıldıysa tam 30 gün snra kesilmez.fatura kesim tarih dilimleri vardır.hangisine yakınsa otomatik hesaptan geçerek o tarihte kesilir. fatura tutarına gelirsek,siz alırken arkadaşlarımızın sizi uyarması gerekmekteydi 19tl net gelemez çünkü açılış vergisi ve damga vergisi war. öncelikle 30lirayı 12 taksitle vermektesiniz.yani bu demek oluyorki 12 ay boyunca +2.50tl ödemektesiniz. aralık ayına kadar devletin aldığı ruhsat var 3lira civarında.ve birde tek seferlik ilk ay kesilecek 5liralık damga vergisi var. bunları açılış yaparken müşterilerimize bilgi olarak vermeliyiz diyoruz ama bazı arkadaşlar yapmıyor ne yazıkkı..
efehan36 seninde eğer hesabın kesildiyse hemen bi extraya gidip inceleme yaptır çünkü bu normal bir durum değil

kejmanmusa

Üye
arkadaslar bunların hepsi doğru simdi normal ücret 42.50 tl gelmesi gerekirken kotayı takip etmeme ragmen 250.00 tl geldi buna bi çözüm bulmamız gerek! Birde bi sorum olacak 1.internet kullanımınız 2821 mb diyor 2.internet paketiniz 0 mb diyor kota dolmusmu bilmiyorum cevap veren varmı kota dolmusmu dolmamısmı

Üst Alt