Turkcell Internet Paketi 2,50,100,150 mb Satılır Detaylar İçerde

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bjkliemrah94

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Internet Paketi 2,50,100,150 mb Satılır Detaylar İçerde
arkadaşlar elimde turkcell internet paket kodlari var.bunları 5010'a ınternet yazıp boşluk bırakıp kodu yazıp gönderiyoruz.ve karşılığında internet paketi kazanıyoruz.isteyen varsa mesaj yazabilir.bunları kontor karşılığında satabilirim isteyen varsa tabi.örneğin turkcellde 100 mb için 65 kontor alıyorlar ama bende 10 kontore tamamdır bu iş.örnek 16532146 bu şifreden bana 150 mb çıktı.isteyen varsa msnim bu eklesin görüşelim [email protected] 100 mb 5 kontor 150 mb 10 kontor....

ugur akkurt

Üye
Lan sen bunları sallayarak tutturduğunu neden itıraf etmıosun?

bjkliemrah94

Üye
    Konu Sahibi
thegame36

thegame36

Üye
bjk li emrah kardeş ben satın almak istiyorum :)

kademxx

kademxx

Üye
bana da bi 150 mb iyi olur ne kadar istiyorsun,

Laz¥

Laz¥

Üye
Sallayarak tutturuyorsunuz sonrada satmaya çalışıyorsunuz yazık günah be

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
manyakmısız arkadaslar satın almayın bunları boyle adamlardan sallayın kndınız 0-8 rakam arası aynı rakamlar olmasın yeter bnde turkcell hattı warken bn ypıodum

bjkliemrah94

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar pmle ulaştım size.başka şifre isteyen varsa buyursun msnini yazarsa konuya iyi olur...

cako2

Üye
abi ben 100mb almak istiyorum ama birisi bu şifreyi daha önceden sallayıp tutturduysa ne olacak garanti veriyo musun?

ısland

Üye
walla ben bikeresin de e 5 de okula giderken 2 minübüsün plaka sını sırayla yazmıştım tutmuştu :)

bjkliemrah94

Üye
    Konu Sahibi
abi ben 100mb almak istiyorum ama birisi bu kodu daha önceden sallayıp tutturduysa ne olacak garanti veriyo musun?
ben sana şifreyi vericem sen bana kaç mb çıktığını söleyeceksin alışveriş tamamlanacak...

cako2

Üye
nasıl söyleyecem ben sana

ugur akkurt

Üye
Bak emrah sen bu şfreleri tutturup satıyosun çunku içnde kaç mb olduğunu blmıosun bende ıse 100ve150 mblik kodlar war bunları sitelerdeki yarışmalardan kazandm,ayrıca ben 8kontore satıyorum,ısteyen pm atsn veya msnde eklesin,[email protected],satış yaptığm kşiler beni bilir benden memnunlar,internet paket satışı bölümünden de bakablrsnz konuma

--------------- Ekleme ---------------

Emrah bu siteye üye olur olmaz ilk işin beleşe kontor kazanmak olmus,umarım kımse senden almaz,cunku haksız kazanç sağlıyosun

bjkliemrah94

Üye
    Konu Sahibi
Bak emrah sen bu şfreleri tutturup satıyosun çunku içnde kaç mb olduğunu blmıosun bende ıse 100ve150 mblik kodlar war bunları sitelerdeki yarışmalardan kazandm,ayrıca ben 8kontore satıyorum,ısteyen pm atsn veya msnde eklesin,[email protected],satış yaptığm kşiler beni bilir benden memnunlar,internet paket satışı bölümünden de bakablrsnz konuma

--------------- Ekleme ---------------

Emrah bu siteye üye olur olmaz ilk işin beleşe kontor kazanmak olmus,umarım kımse senden almaz,cunku haksız kazanç sağlıyosun
iide elalemin derdi seni niye gerdi.sanane isteyen alır isteyen almaz.senin yaptığın rekabet gibi oldu.bu sitede böyle şey olmaz.git kendi konunda sat banane.ben senin konuna mesaj yazdımmı bundan almayın diye.o yüzden fazla konuşma.

ugur akkurt

Üye
Kardeş beni geren senin haksız kazanç elde etmen,çünkü sallayarak bedavaya kazandığın şifreleri burada kontor karşılığı satıyosun,doğruları konuş lütfen

bjkliemrah94

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar elimde 100 ve 150 mblik internet kodlari var fakat bu kodlar birbirine karıstı,ben hangisi çıkarsa çıksın tanesini sadece 8kontore vericem,bu kodlar bir hatta 2 defa kullanılabilir,ve bir şifrenin kullanım süresi 1 aydır,bidahaki ayı da düşünüp 2şifre alcaklara 2kodu 15 kontore verebilirim.bu kodlar 5010a gonderiliyor.ilgilenenler pm atabilir yada msnden konuşabiliriz.msn adresim: [email protected], örnek şifre kullanımı: (internet 12345678) yazıp 5010a gönderceksiniz

senin konunu okudum bu yazyıyo.birincisi yarışmalardan kazanılan şifreler sadece şifre değil sen kimi yiyosun.yarışmalardan ben de kazandım 2 tane ve kart şeklinde gönderiliyo.öyle şifre vermiyolar.ikincisi o yarışmalarda şifre şeklinde verseler bile onlarda bilmez kaç mb olduğunu.üçüncüsü bu kartların birbirine karışma imkanı yok çünkü üstünde yazar kaç mb olduğu dördüncüsü ben haksız kazanç sağlıyosam zaten moderatörler konuyu kapatır senin bunları demeye yetkin yok ve beşincisi bir daha bu konuya yorum yazarsan seni moderatörlere şikayet edeceğim...

ugur akkurt

Üye
Arkadaşlar elimde 100 ve 150 mblik internet kodlari var fakat bu kodlar birbirine karıstı,ben hangisi çıkarsa çıksın tanesini sadece 8kontore vericem,bu kodlar bir hatta 2 defa kullanılabilir,ve bir şifrenin kullanım süresi 1 aydır,bidahaki ayı da düşünüp 2şifre alcaklara 2kodu 15 kontore verebilirim.bu kodlar 5010a gonderiliyor.ilgilenenler pm atabilir yada msnden konuşabiliriz.msn adresim: [email protected], örnek şifre kullanımı: (internet 12345678) yazıp 5010a gönderceksiniz

senin konunu okudum bu yazyıyo.birincisi yarışmalardan kazanılan kodlar sadece şifre değil sen kimi yiyosun.yarışmalardan ben de kazandım 2 tane ve kart şeklinde gönderiliyo.öyle şifre vermiyolar.ikincisi o yarışmalarda şifre şeklinde verseler bile onlarda bilmez kaç mb olduğunu.üçüncüsü bu kartların birbirine karışma imkanı yok çünkü üstünde yazar kaç mb olduğu dördüncüsü ben haksız kazanç sağlıyosam zaten moderatörler konuyu kapatır senin bunları demeye yetkin yok ve beşincisi bir daha bu konuya yorum yazarsan seni moderatörlere şikayet edeceğim...

dediklerinin bi kısmı doğru,ama kazandığım şifreleri ben bi kağıda not ettim kaç mb olduğunu ise yazmamışım benim kimseyi keklediğim yok ben işimi dürüst bir şekilde yapıyorum,birdaha beni tehdit etme lütfen,sen hak yiyorsun.

bjkliemrah94

Üye
    Konu Sahibi
dediklerinin bi kısmı doğru,ama kazandığım kodlari ben bi kağıda not ettim kaç mb olduğunu ise yazmamışım benim kimseyi keklediğim yok ben işimi dürüst bir şekilde yapıyorum,birdaha beni tehdit etme lütfen,sen hak yiyorsun.
kesin öyledir kağıda not etmişsindir.biz de bunu yedik.neyse burda kendi çapımızda eğleniyoruz.bırak ta şifre isteyen varsa gelsin alsın...

ugur akkurt

Üye
Başkalarının hakkını yemeye devam et sen o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt