Turkcell in yaptığını görün . Herkesin başına gelebilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alidanin

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell in yaptığını görün . Herkesin başına gelebilir.
Arkadaşlar ,
Turkcell' den Avea' ya geçtim ama Turkcell' de 57 TL fatura çıkarmış. Ödeme yapmadım ve 2 ay sonra bir mektup bile gelmeden kapıma İcra dairesinden tebligat geldi ve istenen rakam 300 TL.

Şimdi ey Turkcell ben bütün sülalemi ve çevremdekileri diğer operatörlere geçmesi için uğraşır mıyım uğraşmaz mıyım?

Lütfen dikkat edin arkadaşlar, sizin de başınıza gelebilir.
Selamlar.

frmgsm

frmgsm

Üye
yapmayın arkadaşlar..Bu faturalar kafalarına göre çıkmıyor...Fatura kesım tarıhınden sonra avea ya geçtiğiniz için size bir fatura daha çıkacaktır ve çıkmış zaten....Örneğin turkcell de herhangı bır taahhütünüz var mıydı?? Hafta da 2 gün bedava kampanyası vardı..1 yıl içerisinde vazgeçenler 40 tl ödüyor v.s... yapmanız gereken herhangı bir TİM e gidip faturanızı inceletmek.. Bu kadar basit...

admiral23

admiral23

Üye
yapmayın arkadaşlar..Bu faturalar kafalarına göre çıkmıyor...Fatura kesım tarıhınden sonra avea ya geçtiğiniz için size bir fatura daha çıkacaktır ve çıkmış zaten....Örneğin turkcell de herhangı bır taahhütünüz var mıydı?? Hafta da 2 gün bedava kampanyası vardı..1 yıl içerisinde vazgeçenler 40 tl ödüyor v.s... yapmanız gereken herhangı bir TİM e gidip faturanızı inceletmek.. Bu kadar basit...

evet kesinlikle:oke:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:evet::evet:

arkadaş anlatmış zaten

DSGNRY

DSGNRY

Üye
bu sitede yeni üyelerin hepsi maşallah turkcell e sallıyor, sen kullanmayı bilmiyorsan imzaladığın kağıtlardan bihabersen turkcell ne yapsın, karalarken biraz insaflı olun onca insanın ekmek kapısına çamur atıyorsunuz ayıptır ya :off:

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
bu sitede yeni üyelerin hepsi maşallah turkcell e sallıyor, sen kullanmayı bilmiyorsan imzaladığın kağıtlardan bihabersen turkcell ne yapsın, karalarken biraz insaflı olun onca insanın ekmek kapısına çamur atıyorsunuz ayıptır ya :off:

ben yeni üye değilim ama en çok nedense ben yaşıyorum Turkcell ile sorun buna ne dersin?
peki%33 zama
yada Konuşma faturalarına ücretlendirmelerine?
yada kampanya adı altında tüketiciyi sömürmeye?
yada kafasına gore tarife ücretleriyle tüketici aleyhıne oylamaya?
yada kafasına göre kullanım hakkını kısıltlama?
yada Tüketiciyi illallah dedirtme?
Sadece bunlar için bile oparatöte bariz küfür etmek için yeterli sebebim!

Türkiyede ki oparatörler sayesinde amel defteri günahla doldu,Muhtemelen 2. cilde geçmişimdir.Kaldıki daha Yaş 23 ALLAH ömür verirse 12 cilti tamamlarım bu oparatörlerin yzunden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt