Turkcell in kandırma yolları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
faruk83

faruk83

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell in kandırma yolları
turkcell kalıbının şirketi değil ne zaman reklamlarına baksam şu bedava bu bedava diyor geçiyorsun ilk 1 2 ay veriyor bedavaları sonra diyor ki siz işte daha önce bu hatta taşımışsınız o yüzden sizin bedavalarınızı kaldırıyorum ayrıca artık normal fiyatı 1 se iki katına çıkarıyor bu hatta nasıl güveneceğiz bana hiç durmadan mesaj gönderiyor. işte geçin size şu kadar mesaj bu kadar konuşma benim ailemde tam altı hat var bunların altısıda turkcelden başka hatlara geçiş yaptı.

• Beğen
Tepkiler: aydakiyuz

fatih982

fatih982

Üye
ya vatandaşın turkcell i kandırma yolları yada vodafone u yada avea yı arkadaşım tabialıştı millet bedavaya 6 a turkcell 6 ay vodafon 6 ay avea ordan oraya geçeyim bedava konuşayım bu şirketler para kazanmak üzere kurulmuştur kimse kimseyi kandırmıyor millet sadece kendini kandırıyor istediğin hattı kullan ama illede 1 yıl o hatta kalman lazım ben 1998 den beri turkcelliyim çokta memnunum

• Beğen
Tepkiler: murat_83 ve Amaru Shady
murat_83

murat_83

Üye
turkcell kalıbının şirketi değil ne zaman reklamlarına baksam şu bedava bu bedava diyor geçiyorsun ilk 1 2 ay veriyor bedavaları sonra diyor ki siz işte daha önce bu hatta taşımışsınız o yüzden sizin bedavalarınızı kaldırıyorum ayrıca artık normal fiyatı 1 se iki katına çıkarıyor bu hatta nasıl güveneceğiz bana hiç durmadan mesaj gönderiyor. işte geçin size şu kadar mesaj bu kadar konuşma benim ailemde tam altı hat var bunların altısıda turkcelden başka hatlara geçiş yaptı.

kardeşim bedava mezar yok sen neden bahsediyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt