Faturasız / Faturalı Turkcell hesabım 4.5G Salla Kazan Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

habib_723

habib_723

Üye
Hani şuan vermedi ve uygulama gözükmüyor sadece iphone 8 ön sipariş gözüküyor

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Gülbe Şeker

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Şuan bende de gözükmüyor yarın tekrar bakarsanız

• Beğen
Gülbe Şeker

Gülbe Şeker

Üye
Artık hediye vermiyor mu ben girdim salla kazan yazısı çıkmıyor bir haberi olan var mı ?

Gülbe Şeker

Gülbe Şeker

Üye
Belki cuma günü açılabilir bana en son aldığımda cuma günü hediyenizi alın demişti

habib_723

habib_723

Üye
Turkcell hesabım uygulamasında telefon numaranızın ustune tıklayın daha sonra bildirimler kısmına tıklayın orada 4.5 g salla kazan mesajı var oraya tıklayıp 4.5 g salla kazan sayfasına gidebiliyorsunuz

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Gencaver e sormuştum artık cuma günü görünecekmis yani sadece cumadan cumaya alabilecegiz

• Beğen
yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Bugün cuma görünüyor günlük 100 dk verdi

• Beğen
Tepkiler: Gülbe Şeker ve ibrahimbüyükdemir
Gülbe Şeker

Gülbe Şeker

Üye
Artık internet vermiyor ya bu ay internetim yetmeyecek ayın 5 inde günüm doluyor dün yanii den paket aldım
Bugün yine 400 MB gitmiş
Dergilik uygulaması hakkında bilgisi olan var mı o uygulamayı indirdim oradan da hediye veriyirmus indiren var mı ?

osnakli

osnakli

Üye
Artık internet vermiyor ya bu ay internetim yetmeyecek ayın 5 inde günüm doluyor dün yanii den paket aldım
Bugün yine 400 MB gitmiş
Dergilik uygulaması hakkında bilgisi olan var mı o uygulamayı indirdim oradan da hediye veriyirmus indiren var mı ?

Dergilikten sadece dergi ya da gazate indirip okumak için kullanılıyor 5gb lık net. Ama vps den bişey yapabilir misiniz o konuda gikrim ve bilgim yok. Arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Gülbe Şeker

Gülbe Şeker

Üye
Yarına Özel hediye internet dkka SMS varmış ve Turkcell önceden interneti kat ve kat çekti
Çok hızlı yiyiyor anlam veremiyorum

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Bugün yine 400 MB gitmiş
Dergilik uygulaması hakkında bilgisi olan var mı o uygulamayı indirdim oradan da hediye veriyirmus indiren var mı ?[/QUO
Dergilik uygulamasından dergi indirdiginizde veriyor

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Haftalık 100 dk verdi zaten paketteki 500 dk bitmiyor

vedat1966

vedat1966

Üye
Bana %80 en az kullandığım hangisi ise onu veriyor. Neticede hiçbirşey vermemiş oluyor. Pazarlama politikası.
[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji6][emoji16][emoji16][emoji16][emoji4][emoji4][emoji3][emoji3]

SM-N910F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

derya1978

Üye
hattım bugün açıldı salla kazan yaptım ilk eko 3 gb paketim kadar hediye 2 kat intenet geldi 3 gb + 3 gb internet dergilik 5 gb + 5 gb bip 1 gb + 1 gb verdi

habib_723

habib_723

Üye
Bize sadece BiP li konuşma geliyor nefret etmeye başladım artık hiç internet gelmiyor

bulut6842

bulut6842

Üye
Haftalık 10 GB geldi

0MG90

0MG90

Üye
Günlük 100 dk verdi :zzz:

İnternete ihtiyacım var. GNC 6GB'lık olanda yetmiyor. Zaten bitti, ekstra 1GB eklendi. Bu gidişle Vodafone Red Pass'e geçeceğim.

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Günlük 1GB verdi hayret :D

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Hafta içi 1 gb geldi

osnakli