Dakika larin boşa gitmez bip üzerinde n her yöne arama yaparak kullanabilirsinizBenimkide bip te gecerliymiş bende normal dk diye aradım gitti 2 tl 1000 dk boşa gidecek
Normal dk olarak zaten 750 dk var onu bitiremiyorum tl yüklemeden önce arama yapmıştımDakika larin boşa gitmez bip üzerinde n her yöne arama yaparak kullanabilirsiniz
maalesef lumialarda hesabım uygulaması yok :/ deneyemiyorum maalesef![]()
Data hattı olmayacak normal hat olacakAktif ses hattı ne oluyor arkadaşlar? Önceki salla kazana katılıyordum ama şimdi olmuyor.
Eskisinde vardı ama yenisinde 10 gb yerine 10 bin dakika verdi, tabi haftalık verdi, hiç faydası olmadıBu yeni salla kazan da 10 gb çıkan oldumu hiç duymadım, genelde ya 10bin dk yada 1gb verdi Turkcell...

Enişteme verdi 10 GB faturalı kullanıyorBu yeni salla kazan da 10 gb çıkan oldumu hiç duymadım, genelde ya 10bin dk yada 1gb verdi Turkcell...
Aynen banada haftalık 10 bin vermişti aylık olsa yine iyi haftalık olunca dk bitmeden hafta bitti...Eskisinde vardı ama yenisinde 10 gb yerine 10 bin dakika verdi, tabi haftalık verdi, hiç faydası olmadı![]()

Demekki 10 gb çıkan varmış , haftaya bi 10 gb da bize çıkar İNŞALLAH...Enişteme verdi 10 GB faturalı kullanıyor