Salla kazan yaptınız mıBana neden birsey gelmiyor
Ben yapamadım nasıl yapılıyor bana özelden yazarsanız sevinirim 05377966499Turkcell in uygulaması var dijital operatör diye yükleyin telefona giriş yapın karşınıza çıkıyor zaten salla kazan diye her hafta cuma günü salla kazan yaparak hediye kazanabilirsiniz
Turkcell'in uygulaması var dijital operatör diye uygulamayı indirip giriş yaptığınızda karşınıza salla kazan diye bir kutu çıkacak o kutuyu sallayınca şansınıza ne çıkarsa çeşitli hediyeler veriyorNasıl kazanılıyor 4 GB bilgi verirmisiniz
Süper şifreyi özelden yaz yapayımBen yapamadım nasıl yapılıyor bana özelden yazarsanız sevinirim 05377966499
Burası forum olduğu için maxicep takipçilerine kampanya hakkında bilgi veriyoruz yapamayanlar buraya mesaj bırakıyor bizde nasıl yapıldığını anlatıp yardımcı oluyoruz zaten forumunda amacı bu yardımcı olmak 3 operatörün de kampanyalarını güncel olarak paylaşıp takipçilerimize yardımcı olmaya çalışıyoruzBana hep günlük geliyor dijital operatör den 12saatluk burdan oluyormu salla kazan buranın faydası nedir ras gele girdim buraya 🤔
Salla kazan yaparak dijital operatör uygulamasındanNasıl alıcaz bunu
Aynen banada haftalık 10 bin vermişti aylık olsa yine iyi haftalık olunca dk bitmeden hafta bitti...
Demekki 10 gb çıkan varmış , haftaya bi 10 gb da bize çıkar İNŞALLAH...