Türkcell Hatlara Yapılan Dolandırıcılık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akasyacafe

Üye
    Konu Sahibi
Türkcell Hatlara Yapılan Dolandırıcılık
iyi günler arkadaşlar bu mesajı buraya yazmak bne kadar doğru bilmiyorum ama herkesi bilgilendierin lütfen. önce böyel bir mesaj geldi. pepsiden 20.000 tl kazandınız diye. sonra s.o.s ambulans bedava kol saati ve 80 tl karşılığında türkiyenin her yerinde sağlık hizmeyti veriyormuş. 0212 273 10 02 bu numarayı aradım büşra hanım diye bir isim çıktı. neyse onunla konuştum. adresini vermedi. başka bir bayandan aldım.

İSTANBULDA OLANLAR LÜTFEN BU ADRESE BAKSIN GERÇEKTEN BÖYLE BEDAVA KOL SAATİ VE SAĞLIK HİZMETİ VEREN BİR KURULUŞ VARMI DİYE . TEL. 0212 273 10 02 Mecidiye Köy Mahallesi. Kervan Geçmez Sokak. No. 20 Kat. 2 Daire 7 Mecidiye Köy /İSTANBUL lütfen istanbulda olanlar bu adresi bir kontrol ettirsin.

böyle tuyzaklara düşmemek diyeğiyle arkadaşlar:ehe:ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: Tuba ve sevimrecep

sevimrecep

sevimrecep

Üye
Turkcell'de kafayı yedi artık heralde...!!!!

nazedin

Üye
yok yaww inanma böyle mesajlara bu mesaj herkese geliyor sil gitsin turkcell enayimi hediye göndersinn sen de ara onları söyleki saat size olsun bana kontor gönderin hele gönderiyormu :D :D

Revengeful

Emekli Yönetici
kimse kimseye bedava bişey vermez :ehe

Tuba

Tuba

Üye
turkcell m.h arayıp bu numaraları söylediğinde hiç bir işlem yapmayın bizimle hiç bir ilgisi yok diyorlar....
bunlar sizden sadece sizi bişekilde abone yapıp kontorlerinizi alıyorlar inanmayın....
şu sağlık merkezi haberlerde görmüştüm k.kartı bilgilerinizi alıp para çekiyorlarmış biginize....

tanju_turkey

Üye
biz bize tarifesini kullanıyorum, turkell müşteri hizmetleri ile görüştüm ve tam olarak 245 dakika turkcell'den turkcell'i, 14 dakika 17 saniye diğer operatörleri, 1 dakika 33 saniye sabit hatları aradığımı söylüyorlar fakat, özel numara yada yurt dışı araması yok! ortada olan fatura 686 Türk Lirası.

Biz bize tarifesine göre turkcell'den turkcell'i 5 dakikası 0,40 kuruştan arıyorum ( kendi açıklamaları ), diğer operatörleri ve sabit hatları ise dakikası 0,40 kuruştan arıyorum.

Şimdi Basit bir hesaplama yapalım 261 dakika görüşmemin tamamını dakikası 1 liradan yapmış olsaydım bile 261 Türk Lirası tutarında bir fatura almam gerekirdi fakat fatura 686 Türk Lirasıdır.

Turkcell ya insanların matematik bilgileri ile alay ediyor yada açıkça insanları yerine koyuyor ki "ben" resmen yerine konduğumu bu fatura ile açık ve net bir şekilde görebiliyorum.

Saygılarımla
Tanju POLAT
0 532 486 23 43
0 545 434 60 05

Lacrymosa

Üye
Pepsi'lerden çıkan şifreyi gönderip bedava konuşma kampanyasına katıldım. Bana Pepsi'den şu kadar TL kazandınız gibi mesajlara inanmayın diye mesaj geldi ki zaten ben s.alak olmadığım için inanmam. Bunu söylememin sebebi bu dolandırıcılığı yapanların işi büyüttüğü...

Bu tarz şeylere inanmayın.

O kol saati veren firma gerçekten saat veriyor olabilir. Ama karşılığında mutlaka bir şeyler alıyordur.

burakk-kara

burakk-kara

Üye
Bunların Turkcell iLe Alakası yok kardeşimm.
Bireysel Dolandırıcılık çetelerinin yeni bi sistemi :)
Benim Arkadaşı Ben Komutanım Diye Aramış.İsmin Ergenekonda Geçiyor, Konuşmaların Dinleniyor Falan bi sürü değişik şeyle korkutmuş.Sonundada 500 Kontör ver demiş.
Bizim Saf'ta Göndermiş Tabi.Ertesi Gün Arıyor ki Öyle bir numara yok :)

akasyacafe

Üye
    Konu Sahibi
tanju bey öncelikle size geçmiş olsun diyorum.. vallaha babamıda bu tuzaga düşürdüler. ki bu mesaj bana gelen bir şey değil.. bir kardeşimizin cebine gelen bir mesaj:) belki bazen gülüp geçiyoruz ama geçen yıl çökertilen bir çete ile ilgili öyle bilgileri öğrendiler ki. adamlar 1 yıl içerisinde dünyanın parasını vurgun yapmışlar. bu konuda herkesi bilinçlendirmemiz gerekiyor. belki bizler inanmıyoruz ama inanan maalesef bir çok abilerimizin ablalarımız kardeşlerimiz var.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Saf ayağına yatmayın tedbiri elden düşürmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt