akasyacafe
Üye
Türkcell Hatlara Yapılan Dolandırıcılık
iyi günler arkadaşlar bu mesajı buraya yazmak bne kadar doğru bilmiyorum ama herkesi bilgilendierin lütfen. önce böyel bir mesaj geldi. pepsiden 20.000 tl kazandınız diye. sonra s.o.s ambulans bedava kol saati ve 80 tl karşılığında türkiyenin her yerinde sağlık hizmeyti veriyormuş. 0212 273 10 02 bu numarayı aradım büşra hanım diye bir isim çıktı. neyse onunla konuştum. adresini vermedi. başka bir bayandan aldım.
İSTANBULDA OLANLAR LÜTFEN BU ADRESE BAKSIN GERÇEKTEN BÖYLE BEDAVA KOL SAATİ VE SAĞLIK HİZMETİ VEREN BİR KURULUŞ VARMI DİYE . TEL. 0212 273 10 02 Mecidiye Köy Mahallesi. Kervan Geçmez Sokak. No. 20 Kat. 2 Daire 7 Mecidiye Köy /İSTANBUL lütfen istanbulda olanlar bu adresi bir kontrol ettirsin.
böyle tuyzaklara düşmemek diyeğiyle arkadaşlar

İSTANBULDA OLANLAR LÜTFEN BU ADRESE BAKSIN GERÇEKTEN BÖYLE BEDAVA KOL SAATİ VE SAĞLIK HİZMETİ VEREN BİR KURULUŞ VARMI DİYE . TEL. 0212 273 10 02 Mecidiye Köy Mahallesi. Kervan Geçmez Sokak. No. 20 Kat. 2 Daire 7 Mecidiye Köy /İSTANBUL lütfen istanbulda olanlar bu adresi bir kontrol ettirsin.
böyle tuyzaklara düşmemek diyeğiyle arkadaşlar