Turkcell Hatasını telafi için 30 Kontör gönderdi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcell Hatasını telafi için 30 Kontör gönderdi.
26 Aralıkta Turkcell 50 MB'lık İnternet Paketine 25 Kontör'e üye olmuştum. Dün gelen mesajda " Paketinizi iptal etmezseniz 25 kontör karşılığında 50MB'lık paketiniz yenilecektir."diye. Ben de IPTAL yazıp 2260'a SMS gönderdim. Gelen teyip mesajına da EVET yazıp cevapladım. Arkadasından "İnternet paket aboneliğiniz iptal edilmiştir, kalan MB'larınızı 02.01.2009a kadar kullanmaya devam edebilirsiniz."cevabı geldi.Ben de GPRS'e girdim yaklaşık 5 dk durdum çıktım. Çıktığımda 28 kontörümün düşmüş olduğunu ve İnternet Paketimin sıfırlanmış olduğunu gördüm.

Müşteri Hizmetlerini aradım ve durumu anlattım, Müşteri Memnuniyeti açısından hattıma 30 Kontör yüklendi :)

Size de bu ve buna benzer herhangi bir şey olursa aramayı ihmal etmeyiniz :) Turkcell Müşteri Memnuniyeti adına her şeyi yapıyor :)

basrimutaf

basrimutaf

Üye
yani 2 kontor kardasın. doğrumu ?

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet :ehe

Sonradan aklıma geldi keşke 50 kontörüm düştü falan deseydim de fazla verselerdi :(

ennes2

ennes2

Üye
adamlar sanki bilmiyo 28 kontorunun dustugunu hahahaha

use2000

use2000

Üye
Bence kârda değilsin; Müşteri Hizmetlerini aramak 2 kontör. 28+2=30 :)

Hatta zarardasın; müşteri hizmetlerinmi arayarak vakit kaybettin.

Bunları müşterilerin takip etmesi mi gerekiyor? Neden Turkcell'in hatalarını takip ediyoruz? Bu tür bir sürü hata oluyor, fark edip uğraşan geri alıyor fakat ya alamayanlar?:bann:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
50 desen de müşteri memnuniyeti adına kontrol etmiyorlar onu veriyorlar, ilk bilgi önemli tabi bu miktarda uçmazsanız. Ben zamanında az süründürmemiştim Turkcell'i :)

basrimutaf

basrimutaf

Üye
kesinliikle öyle.
biraz sert konuştunuzmu birazda 3 5 fazla söledinizmi hemen kontorleriniz geri geliyor...
müşteri memnuniyeti sadece Turkcellde :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Voİp'den aradım aramaya hiç para ödemedim :)
Sistemden kontrol etmediler ben 28 Kontör düştü dediğim için hattınıza 30 kontör gönderiyorum dediler. Yani Turkcell her halukarda Müşterisine güveniyor :)

Kazancım 2 kontör oldu ama daha fazla olabilirdi :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ben daha önce nar sms yüklemediklerin (15 gün boyunca) sms'lerimi normal kontör ile göndermiştim, o bedeli aldım, üzerine 1000 sms aldım ve bulunduğum bölgede turkcell kontör satışı olmadığından parça kontöre ödediğim parayı belirttim ki fahiş fiyattı 40 kontör 12 lira gibi bir şeydi 2 sene önce. Bana 200 de normal kontör göndermişlerdi.

Manevi zararım çok büyük demiştim ki öyleydi de :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ahmet senin Müşteri Memnuniyetini daha çok gözetmişler buradan da anlaşılan :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ahmet senin Müşteri Memnuniyetini daha çok gözetmişler buradan da anlaşılan :)

Çünkü ben hiç bir şey istemiyorum direk hattı kapatın dedim aradıklarında, anlatın beyefendi dedi ne anlatıcam 2 haftadır çektiğim rezilliği mi dedim? Şimdi mi aklınıza geldim acaba dedim kapatın hattı başka bir şey istemiyorum dedim ve telefonu yüzüne kapattım.

Ertesi gün bir bayan aradı hat kapatma gerekçemi sordu, sakindim ve anlattım. Size gerekli bilgilendirme 2-3 gün içerisinde sms ile yapılacak dedi sabah kalktığımda 6-7 mesaj vardı turkcellden size özel şudur, budur şeklinde. :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ahmet sen seçilmiş kişisin :pro:

vedodido

Üye
yerinde olsam 70 kontörüm gitti derdim:D

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
WorLdSA

WorLdSA

Üye
Müşteri memnuyitei işte daha ne lsun:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...