Turkcell Hat Sahibi Değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

Inception

Inception

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Hat Sahibi Değişimi
Merhaba,
ben geçen gün dandik bir Turkcell dükkanından açık hat aldım, Turkcell internet sitesine WebŞifre ile giriş yapıpı ordan iletişim bilgileri bölümünde kimin üzerine gözüktüğüne baktım, yabancı kadın ismi vardı, herneyse sonra ordan bilgileri değiştir diyerek kendi bilgilerimi TC kimlik numaramı falan girdim, şimdi orada benim ismim gözüküyor. Hat tamamen benim üzerime geçmiş midir?

Perfect!

Üye
sanırım hayır bu olmuyor bunu yapabilmek için timlerde işlem yapman gerekiyo bildiğim kadarıyla ama şu var turkcellden gelen mesajlarda senin ismin olacaktır ve işlemleride yapabilirsin bi sorun olmaz sanırım sonuçta açık hattı

george323

Üye
açık hatlarla ilgili üzerine almak adına hiç bi işlem gerçekleştiremezsin anca çok muazzam durumlar hariç hattını iş vasıtasıyla vs. bi nedenle kullanıyosan üzerine almak adına uzun işlem süreçlerinde çaba göstererek bişeyler yapabiliyosun ama numaranı üzerine devir alma işleminin hukuki bi işlemde olduğundan o kadar sandığın kadar basit değil yani

kral425

Üye
Hat Sahibi Ve Kullanıcı İkisi Birlikte Bi Tim merkezine giderek kimlikleri ile ve şekerbanka 31 tl yatırması dekont da gerekli

Takipçi Satın Al

Üst Alt