Turkcell Hat Geçirme

Sponsorlu Bağlantılar

juzz

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Hat Geçirme
Başkasının üstünde olan hattı kendi üzerime yapabilir miyim ???

kol@j

kol@j

Üye
hat sahibiyle beraber TİM e gidin yanınızda kimlik olsun...
hattı alacak kişinin resmi kurum kimliği de veya adres gösterir belge (nüfustan ikametgah il muhaberi, ödenmiş ev telefonu, su faturası, elektrik faturası doğalgaz faturası vs...)
bunlardan birini de bulundurun...
gerisini oradaki görevliler yapar...

şimdiden hayırlı olsun

umut_ks

Üye
Hat sahibi olmadan olmaz mı ?

Inception

Inception

Üye
Ben Turkcell internet sitesinden yaptmıştım ama tamamen geçti mi bilmiyorum...

asmcn

Üye
arkadaslar bende bugun hatti ustume alicam babamin ustunedyi ama kullanici olarak ben kayitliydim bunu sirf iphone4 almak icin yapicam sizce 7 yillik gecmisim sifirlanir mi faturalarimi duzenli odedigime dair?

serun78

serun78

Üye
arkadaslar bende bugun hatti ustume alicam babamin ustunedyi ama kullanici olarak ben kayitliydim bunu sirf iphone4 almak icin yapicam sizce 7 yillik gecmisim sifirlanir mi faturalarimi duzenli odedigime dair?

Devir işlemi gerçekleşir.Bırak babanın üzerine kalsın yoksa 7 yıl uçup gider :) Iphone sözleşmesinde 1 yıl yada daha üzeri kullanıcı olman gerek o nedenle devir işlemi yaparsan alamazsın.

flatliner

flatliner

Üye
Başkasının üstünde olan hattı kendi üzerime yapabilir miyim ???

evet yapabilirsin gerekli koşullar şu şekilde olmalı

Faturasız hat

Turkcell İletişim Merkezinden bir hesap numarası verilecek Finansbank ve ya Şeker bankası hesaba 31.75 Tl'lik Özel iletişim vergisini yatırdıktan sonra tekrar TİM e hat sahibiyle başvurursan geçiş işlemin gün içeresinde gerçekleşir.

Faturalı hat

Turkcell İletişim merkezine hat sahibi kimlikleriniz ve senin üzerine son iki aya ait sabit bir fatura ile başvurman gerek 31.75 Tl'lik Özel İletişim Vergisi faturana yansıtılır.

Ben Turkcell internet sitesinden yaptmıştım ama tamamen geçti mi bilmiyorum...

Online işlemlerden yaptıgın sadece kullanıcı ekleme devir işlemi Online işlemlerden yapılmaz

Takipçi Satın Al

Üst Alt