turkcell güncel fatura şoku başka başına gelen varmı

Sponsorlu Bağlantılar

s.gecmis

s.gecmis

Üye
    Konu Sahibi
turkcell güncel fatura şoku başka başına gelen varmı
arkadaşlar 20 ekim fatura kesim tarihiydi 21 ekim gecesi güncel kullanımıma baktığımda üç beş lira gibi normal bi tutar vardı yarım saat sonra baktım 750 lira civarı bi tutar gördüm müşteri hizmetlerini aradım form açcaz dediler iki gün içinde haber vercez dediler başka başına gelen varmı bi kişi daha buldum benim gibi madur lütfen yardımcı olun

• Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bu turkcele noluyo herkesi soymaya çalışıyor

yasinadil

Üye
aman dikkat et peşini bırakma soyuyolar milleti benimde bir çok olay başıma geldi bu turkcell ile.turkcell farkı işte

rh_turk

Üye
Merhaba aynı olay beni başıma geldi halen çözemediler.
22 ekim 2009 sabah baktığımda
Iphone paketiyle hattımda 178 kullanmadığım her yöne dakika, 127 mesaj her yöne, 126058 kb internet kullanımı, 4301 dakika Turkcell içi konuşma dakikası ve 9.262,61TL güncel tutar aklımı yedim yiyecem az kaldı yani

s.gecmis

s.gecmis

Üye
    Konu Sahibi
rt_turk sizin şikayetinizi şikayet var da da gördüm gerekli bilgi kullanıcıya iletildi yazmışlar ne söylediler bu tutarla ilgili daha bana dönmediler?

Emperian

Emperian

Üye
kardeşim turkcelliydi, avea bi çok yerden güzel çekmiyo. Bi gün bana dedi ki, abi neden turkcell heryerden çekiyo biliyor musun? neden dedim müşterilerini her saniye daha iyi görebilmek için dedi :D konunun nereye gittigini herkes anlamıştır umarım :D

arslansem

arslansem

Üye
Bu sayısal veriler nasıl ortaya çıkıyor peki?Kafalarından atmıyorlardır herhalde :hmmm

s.gecmis

s.gecmis

Üye
    Konu Sahibi
genel bi sorun varmış turkcell den cihaz alanlarla ilgili internet tutarını wap olarak mı algılıyo nedir
düzelticez dediler umarım düzeltirler bakalım sonuç ne olacak

pitbull112233

pitbull112233

Üye
bende de ayni sorun bar iphone orta paket kullaniyorum guncel tutar online islem merkezinden 1.075 lira olarak gozukuyor.musteri hizmetleri genel sorun var arastiriliyor dedi.kullanmadigim dakikalari da gorduler.fatura cikarsa bu sekilde dusururuz dediler ama bekleyelim bakalim fatura kesilmesini.yoksa mahkemeye kadar yolu var bu isin

e-selcuk

Üye
bende de ayni sorun bar iphone orta paket kullaniyorum guncel tutar online islem merkezinden 1.075 lira olarak gozukuyor.musteri hizmetleri genel sorun var arastiriliyor dedi.kullanmadigim dakikalari da gorduler.fatura cikarsa bu sekilde dusururuz dediler ama bekleyelim bakalim fatura kesilmesini.yoksa mahkemeye kadar yolu var bu isin

rh_turk

Üye
rt_turk sizin şikayetinizi şikayet var da da gördüm gerekli bilgi kullanıcıya iletildi yazmışlar ne söylediler bu tutarla ilgili daha bana dönmediler?

Fatura 10 kasimda kesilecek kesilmeden net bisey soyleyemeyiz kesildikten sonra hata cikarsa duzeltiriz dediler bu arada 7500 fatura servisini arayinca 9,61 tl guncel tutar cikiyor bu arada arama 3 msj ucreti bunlar sifirlari fazla atmislar sanirim

s.gecmis

s.gecmis

Üye
    Konu Sahibi
ben de olmadı 752 lirayı canlı canlı da duymuş oldum :D bu gün döndüler sonunda turkcell den sikayetvara sikayet ettim bende yoksa dönmiceklerdi inceliyolarmış genel bi problem varmış görcez bakalım

rh_turk

Üye
ben de olmadı 752 lirayı canlı canlı da duymuş oldum :D bu gün döndüler sonunda turkcell den sikayetvara sikayet ettim bende yoksa dönmiceklerdi inceliyolarmış genel bi problem varmış görcez bakalım

Ben artik faturali hat kullanmaya tovbe ettim 2 tane daha faturali var onlari aveaya tasima talimati verdim bu hattiminda kontrati bitsin 1 dk daha durmam turkcelde kac gundur 1 gr keyfim kalmadi strese girdim vallahi

asdsafsw

Üye
ya arkadaşlar bişey sorucam bu güncel konusma tutarı new oluyyo anlamdım konustugumuzun fiyatımıdır sölermısınız????yoksa hattımı kapatıcam 2 gun önce aldım aldgıkm gbi kapatıcam?????

caner90

caner90

Üye
soyuyo turkcell bizi

flatliner

flatliner

Üye
Merhaba ;

Ben turkcell müşteri hizmetleri çalışanıydım suanda TİM de görev alıyorum bu olay bi kac defa benımde basıma geldi sistemsel bir hata olarak bazen yaşanbiliryor Müşteri hizmetlerini aradıgınızda kullanım detayınızda bu şekilde tutarlar gözükmüyor. Müşteri temsilcisi form yoluyla back office bildigirdinde gerekli aksiyonlar alınarak fatura düzeltmesi yapılıyor. Eger Abone ödeme yapmışsa bakiyesine eksi olarak girilerek bir sonraki faturalarından tutar düşülüyor yada müşteri talep ederse belirtecegi hesaba 48 saat içerisinde ödeme gerçekleşiyor.