Turkcell Fırsatları-4 MMS Fırsatı 24 Saat Başvuru Süresi Vardır.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Fırsatları-4 MMS Fırsatı 24 Saat Başvuru Süresi Vardır.
  • Kampanyadan yararlanmak için 10 - 11 Mart tarihleri arasında KAYIT MMS DENEMESIBEDAVA MART AD SOYAD içerikli SMS atmak gerekmektedir. 11 Mart tarihinden sonra atılan SMS mesajlarına cevap verilmeyecek ve kampanya tanımlanmayacaktır.
  • Kampanyadan yararlanacak müşterilerimize 13 Mart tarihinde bilgilendirme SMS’i atılacaktır. Müşterilerimizin kısa mesaj ile bilgilendirilmeden önceki MMS kullanımları ücretlendirilecektir. Bu sebeple bu kampanyadan yararlanmak isteyen abonelerimizin kendilerine Turkcell’den gelecek bilgilendirme mesajını beklemeleri gerekmektedir.
  • Bilgilendirme mesajının gelmesinden sonra 15 gün boyunca Turkcell’den tüm Turkcell abonelerine ücretsiz MMS gönderilebilir.
  • Kampanyaya katılabilecek kişi sayısı sınırlıdır.
  • Günlük abone başına MMS kullanımı 1000 adet ile sınırlıdır. Turkcell 1000 adetin üzerindeki kullanımları güncel MMS tarifesinden ücretlendirme hakkını saklı tutar. Hediye MMS'ler kişisel kullanımlarınız icin geçerlidir, ticari amaçlı kullanılamaz ve satılamaz.
  • Doldurulmayan günlük 1000 mms limiti ertesi güne devretmez.
  • Ücretsiz MMS hakkı Turkcell’den Turkcell’e gönderilen MMS’ler için geçerlidir. Ücretsiz MMS gönderimi yurtdışı operatörlere doğru geçerli değildir.
  • Kampanyadan bireysel Hazır Kart ve Faturalı Hatlı abonelerimiz faydalanabilir.
  • Telefonunuzun MMS ayarını ücretsiz yapmak isterseniz, MMS yazıp kısa mesaj olarak 2222’ye atmanız yeterlidir. Size ayar mesajınız gelecektir, saklamanız durumununda MMS gönderebilirsiniz.

nightdragon35

nightdragon35

Üye
arkadaşım madem böyle bir tarifeden haberin var ve bunu paylaşmak istiyorsun 11 martın son oldugunuda biliyorsum bu haber mu saatte mi verilir 23.20 .40 dakka daha bekleseydin krdeşimde 11 martta verseydin haberi.bu konuyu açman bile yersiz olmuş.faydalanamayacagımız bir tarife hakkında bilgi versen ne olur vermesen ne olur:@

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
değerli arkadaşım bugun başvuru yapıp 13 martta yararlanmaya başlayabilirsin siteyi ziyaret o saatte ettim bilgilendirmek istedim sizi. özel avantajlar kısmına bakabilirsin

nightdragon35

nightdragon35

Üye
o zaman kusura bakma paradox ben yanlış anladım.11 mart katılımın son günü anladım özür dilerim.eline saglık .hemen ziyaret ediyorum siteyi.

TeChMaSTeR

Üye
vay bee kaç gün bedava mms atabilcez peki?? paradox burdaysan cvp ver lütfen :D yada bi trkcll in sitesine bakayım bilgi içn çok saol lazımdı valla :D:D

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
11 mart 00.00 kadar başvuru sondur
13 mart MMS kampanyası başlayacaktır tanımlamalar yapılacak hatlara
13 marttan sonra 15 gün boyunca kullanabilirsiniz nightmare önemli değil

ycg35

ycg35

Üye
paradox iyiki girmişim bu konuya valla şu mms ler gerçekten çok işime yarışak arkadaşta kızılötesi yok bt yok mms ama mms alan bi tel var ona bol bol yollarım artıkın :D hemen başvuruyorum..

ycg35

ycg35

Üye
ya çok süper oldu valla dün mesaj geldi 15 gün boyunca turkcellilere bedava mms gönderebilirsiniz diye ben dikkatsizliğimden e-posta adresime attım bi tane mms ama onda bile kontör gitmedi yani hem trkcll lilere hemde e-postalara mms 15 gün boyunca bedava günde kaç tane attığımı bile sayamadım ama telefon bnm için saymış şimdiden 140 ı geçmişim mms te :D paradox iyiki haber verdin yaw yoksa trkcll in sitesinde işim olmuyo bakmıyorum kampanyalara :)

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
Sagol Ama Artık Cok Gec

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt