Turkcell faturalı hat almayı düşünenler

Sponsorlu Bağlantılar

asdqwe1212

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell faturalı hat almayı düşünenler
31 tl lik bir hat için vvergi söz konusu muaf olmak için hazırkartınızı faturalıya çevirin

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
evet 31 tlden muhaf olmak için yeni hat alıp faturalıya geçiş yapabilirsiniz ama 5 tl'lik hat 20 tl pek bir farkı yok yani

celibar

celibar

Üye
evet önce vergi almıyorlar sonra yapacaklarını yapıyorlar :D

frmgsm

frmgsm

Üye
faturalı hat alacak kişi mutlaka numarasının başı 532-533-530 olsun ister :) 538 534 539 ile başlayan numaralar çok cazp değil bence :D 31.1 tl lik vergi tek seferde alınmıyor zaten ,aylık 2.60 gibi faturanıza yansıyor :D bu da çok sorun olmaz sanırsam :D:D:D

gabasan

Üye
farketmiyor . ötv yine alıyorlar incelemenizi tavsiye ederim.

mustaf2231

Üye
faturalı hattan kontörlü hatta geçiş ücretsiz. turkcelin bu güzelliği var. faturalı hattı kapatmak isterseniz para ödemiyorsunuz. 5 dakikada yapılıyor. diğer operatörlerde bu yok. onun için turkcell faturalı hat avantajlı bence.

osnakli

osnakli

Üye
faturalı hattan kontörlü hatta geçiş ücretsiz. turkcelin bu güzelliği var. faturalı hattı kapatmak isterseniz para ödemiyorsunuz. 5 dakikada yapılıyor. diğer operatörlerde bu yok. onun için turkcell faturalı hat avantajlı bence.
her şeyin kolayı var.sizin dediğiniz gibi turkcellden başka operatörde yok.benim bi avea faturalı hattım vardı bi sürü sorun çıkardılar.bende gittim turkcell extraya hattımı taşıdım turkcell'e hadi bakalım kim uyanık:)

Asi_Pardone

Asi_Pardone

Üye
kontörlüden faturalıya geçenlerde veya diger operatörden faturalıya taşıyan müşterilerden ötv diye birşey alınmıyor arkadaslar tüm operatörlerde alındıgı gibi sadece 1,5 yada 2 tl telsiz genel müdürlüğü vergi alıyor buda tüm operatör hatlarından alınıyor.herkes turkcelli kazık bellemiş sana belli bir süre verilir 29 tl 300 dakika maximum 31 tl gelir ama sen 500 dakika konusursan o fatura cok gelirse bunda suc turkcellde oldugunu düşünmüyorum

pelingursuu

Üye
faturalı hattımla kazık yiyorum. kontorlüler bedava konuşurken benim 1 dk bile avantajım olmuyor. derhal kontorlüye geçeceğim.

pampilo

Üye
Turkcell faturalı hat kullanacaksan numaran 532 li olmalı. Onun dışında değmez Turkcell den faturalı hat alıp pahalı iletişime geçmeye.

hasdriver

Üye
S.a kardeş bu faturalı hatta konuşma süresi saniye olarak mı yoksa dakika olarak mı geçerli. yani 2 dakika 10 saniye olduğunda 3 dakika mı gidiyo yoksa neyse o mu???

osnakli

osnakli

Üye
ben bişey sormak istiyorum:7 yıllık hazırkartımı faturalı genç tarifeye taşıdım.güncel tutar 0 lira olarak gözüküyor.
biliyorsunuz gençtarifede sabit ücret yok.şimdi bana aylık kaç lira vergi gelir şimdiden teşkkürler

RepresentativE

RepresentativE

Üye
31 tl lik bir hat için vvergi söz konusu muaf olmak için hazırkartınızı faturalıya çevirin

muaf olabiliriz ama 532 li hat gibi olmuyor be hacı :d:

--------------- Ekleme ---------------

ben bişey sormak istiyorum:7 yıllık hazırkartımı faturalı genç tarifeye taşıdım.güncel tutar 0 lira olarak gözüküyor.
biliyorsunuz gençtarifede sabit ücret yok.şimdi bana aylık kaç lira vergi gelir şimdiden teşkkürler

1 lira yıllık kullanım ücreti vergisi gelir
paketin opsiyonsuzsa sabit ücreti yok.
5 sms den sonra tüm genç tarifelerle 23:59 a kadar mesajlaşmak ücretsiz.
genç tarifeyi aradığında 10dksı 12 kuruş.
diğer yönler dksı 29 kuruştur.
her yöne 1 sms 15 kuruştur.

ramakm86

ramakm86

Üye
En iyisi yasınız 25 altı ise faturalı faturasız genc tarife 25 üstü ise faturalı alo 60 veya faturalı faturasız hatlara tarife saniyedir...

--------------- Ekleme ---------------

Eger 150~200dk üstü konusmak isterseniz daha yüksek paketleri de alabilirsiniz...

ßy.Shadow

ßy.Shadow

Üye
bn yakında geçecem