Turkcell de kontöre zam.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blueboytr

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell de kontöre zam.
Turkcell

100 kontörlük Kontör Kartı 14,50 YTL

250 kontörlük Kontör Kartı 33,50 YTL

500 kontörlük Kontör Kartı 62,00 YTL

1000 kontörlük Kontör Kartı 115,00 YTL

POWER

POWER

Üye
Yedik yine zammı...

Exalans

Exalans

Üye
ayıp oluyor artık sesimiz çıkmıyo diye bu milleti koyun sanmasınlar 3 tane operatör anlaştı rekabeti bitirdi

sublieutenant

sublieutenant

Üye
yine de vodafon^dan iyidir be exalans turkcell100:14.50ytl vodafone100:19.50 ytl. farka bakın...:ehe
ama onlarda haklı değişiyolar:ehe ahh nerde eski telsimli günler...:lol yok yok değiştirecem hattı..

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
telsimde zam yapmış galiba?

POWER

POWER

Üye
Ya Kardeşim Zaten Derginin Içeriğine Bakmadan Nasil Bir Halt Olacaği Belli Nede Olsa Fransiz Dergisi Sadece Bu Dergiyi Değil Ben Türk'üm Diyen Herkes Fransiz Mali Kullanmamali Ayrica Abd Malida Kullanmamali ölür Müsünüz Amerikan Sigarasi Ve Colasi Içmeden Mcdonalds Da Hamburger Yemeden? Bunlari Yiyip Içip Para Verip De Sonra Ben Türküm Diye Ortalikta Gezenlerden Olmayalim Lütfen !!! Küfrettiklerimize Lanet Okuduklarimiza Parayla Destek Vermeyelim Yani Kendimize Küfretmeyelim.
Dostum doğru söylüyorsunda yanlış konuya yazmışsın yaw cevabı :)

POWER

POWER

Üye
Ya sitede bir sorun mu war????

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
evet doğru düzelttim şimdi yerine yazacağım birok sayfa açtığım için bu şekilde yanlışlıklar olabiliyor :ıslık :ıslık :ıslık

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
en pahalısı avea oldu yaa!!.. vodafone geldi de ne oldu :) değişen bişi var evet köntörlü hatlar dahada pahalı hale geldi ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...