Turkcell de Kontör Açığı Belgelendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcell de Kontör Açığı Belgelendi
İşte o belge! Turkcell'in adeta Basının belası olan Hasan Yıldırım, yine şok bir iddia ile karşımızda ... Turkcell'deGüvenlik Açıkları olduğunu ve bunu ispatladığını iddia eden Hasan Yıldırım, Turkcell ile mahkemelik olmuştu. Güvenlik açıklarıyla ilgili araştırmalar yapan Amasya Üniversitesi öğrencilerinden Hasan Yıldırım, 2004 yılında Turkcell de istenilen hattından mesaj çekme, hattını yönlendirme, hattını kapatma, kontörünü transfer etme, kişisel bilgilerine ulaşma gibi işlemleri Turkcell yetkililerine ispatladığını iddia etmişti. Bu iddiası yüzünden zor durumda kalan Yıldırım'ın Avukatı Metin Kara tarafından dosya temyize gönderilmişti. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun Turkcell'e Açtığı Güvenlik Açığı soruşturması ile ilgili Amasya'daki 27.01.2010 tarihindeki görüşmede, Yıldırım bu seferde BTK yetkililerine Sıradan bir kimsenin, Turkcell abonesinin kontörünü eksiltmesiyle ilgili Açığı ispatladığını iddia etti ..

• Beğen
Tepkiler: Godfather

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bu adamda Turkcele taktı kancayı:ehe

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mehmetce38™;1989824' Alıntı:
Bu adamda Turkcele taktı kancayı:ehe

Ben şahsen adama katılıyorum güvenlik açığı yüzünden bir hac.ker bir başkasının hattını servis dışı bırakabiliyor..Turkcell i aradığında hattın yasal sahibi kapatmış deniyor.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Turkcelin yaptığı en iyi iş zaten oyalıyorlar geçen hattımdan durduk yerde 90 kontör gitti aradım sistemde sorun var sonra arayın dedi 1 haftada 9 kez aradim en son bastım kalayı kapattım 110 kontör yollamışlar

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mehmetce38™;1989845' Alıntı:
Turkcelin yaptığı en iyi iş zaten oyalıyorlar geçen hattımdan durduk yerde 90 kontör gitti aradım sistemde sorun var sonra arayın dedi 1 haftada 9 kez aradim en son bastım kalayı kapattım 110 kontör yollamışlar

açık sadece kontor değil adam senin hattı kendi hattı gibi herşeyi yapıyor kapatabiliyor bile

burak9400

burak9400

Üye
ben o adamın yerinde olcam varyaaa.. salla turkcell'i yaa biraz kazık atarım akılları başlarına gelir...

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
:ehe

Godfather

Godfather

Üye
Türkcell e şöyle iyi bir ceza felan gelir inşallah :ehe :ehe

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
İnşallah :D

tuncay05

Üye
vay be hasan abi beni tanıstır o adamla die benimle dalga geçiodu meğer kendisiymiş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt