Turkcell extrakarın çoğunda bir işlem söz konusu, siz nüfus cüzdanınızı verseniz dahi, hattı siz kullandığınızı anlamak için numaranıza bir kod gönderir ve yetkili sizin hattınız ile işlem yapabilmesi için size gelen kodu bilgisayarına girmesi gerekmektedir. Aksi taktirde hattınızla işlem yapamaz, bu nedenle telefonunuz yetkilinin elinde iken gelen mesaj sizi tedirgin etmişse bundan yana sıkıntınız olmasın, gelen kodu bilgisayara girmiştir. Giden kontorunuz ile ilgili ise yapmanız gereken 2 şey bulunmakta, birincisi müşteri hizmetlerini aramak ve durumu olduğu gibi anlatmak, ve bu konudan dolayı şikayetçi olduğunuzu ve forum oluşturmalarını söyle, isterlerse extranın adresini de verin.
Ikinci yok ise (ki ben devamlı bu yöntemi kullanıyorum, sanada bunu tavsiye ederim) web sitelerinden bize ulaşın bölümünden şikayetinizı bildirin en geç 2 gün içinde size bir mail yollarlar yada sizi 02124440535 nolu numaradan ararlar. Örnek vermek gerekirse; geçen hafta msn paketi almıştım hattımdan 15 kontör alınmıştı ve uygulamayı indiremedim iki gün geçti ve mail yolladım, şikayetçi olduğumu yazdım, 1 gün sonra beni aradılar bilerek cevap vermedim ve bana şöyle bir mesaj geldi, msn servisi ile ilgili sorununuz devam ediyorsa başka bir numaradan 4440535 numarayı arayın, normal birisi olsa belkide arardı ama ben aramadım çünkü müşteri hizmetleri yardımcı olamayacağını biliyorum, tekrar bir mail yolladım " paketin 4 günü bitmiş siz bana sorun yaşıyor musunuz? diyorsunuz, ve aramanızı istiyorsunuz, ben daha niye arayayım sizi ki, hiç kullanmam daha iyi. Sisteminiz nedeniyle 15 kontör karşılığında aldığım paketi sayenizde hiç kullanamadan bitirdim. Bir daha da bu servisi kullanmayı düşünmüyorum." dedim ve bugün sabah saatlerinde beni tekrar aradılar, yine cevap vermedim, 10 dakika sonra kalan kontöre baktım 15 kontör hattıma yüklenmiş, daha geçen hafta bir şikayet daha yapmıştım haftalık 50MB paketimi 1 gün önce yeniledikleri için şikayette bulundum, (50MB) paketi kullandığım halde 20 kontoru geri verdiler. Sende kendini iyi savunabilirsen kontörunu mutlaka geri alırsın. Ben sana benim kullandığım taktiği anlattım, artık gerisi sana kalmış. Iyi forumlar