TURKCELL çalışanı varsa şu sorunumla ilgilenirse sevinirim...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
TURKCELL çalışanı varsa şu sorunumla ilgilenirse sevinirim...
2 gündür forumda açtığım yardım plss başlağı altında bir takım sorular sordum cevabını da en iyi şekilde aldım...her neyse konuya geliyim arkadaşlar ben yeni bir hat aldım..turkcell bayisinden ordaki yetkili kişiye bu hattımı kampuscell yapabilir miyim diye...eski hattımın kampus olduğunu belirttim..bana cevabı eski hattınızı iptal edin öyle geçebilirsiniz...ama burdaki bir arkadaş tarifeni değiştir yeni aldığın hatla kampus e geçebilirsin...bende bundan cesaret alarak bugün yarım saat önce başka bir turkcell bayisine giderek..ordaki yetkili kişiye kampus tarifesine geçeceğimi söyleyip...eski hattımdaki tarife değişikliği falan belirttim...numarımı ve kimliğimi istedi...ben yeni aldığım için hattı mı bilmiyorum dedim.. bi numara verdi ara dedi ben de aradım aldı tel numu ... 1 dk sonra verdiği numaradan bana kimsin sen diye mesaj geldi şaşırdım neyse dedim ses çıkarmadım....yetkili kişi hattımı istedi elindeki telefona taktı ordan bişiler gönderdi hattım üzerinden bişiler yapıp 2 dk içinde beni kampus yaptı...ama benden 15 kontor karşlığında ...ilk dedi 15 kontor alacam ücret olarak her yerde alıyolar dedi...üstüne bi mahsuru var mı diye sordu...ses çıkarmadım...bu konuda bilgisi olan varsa cevap yazan olursa sevinirim....birde beni çalarkendinlete de abone yapmış...bunl ilgili de bilgilerinizi bekliyorum arkadaşlar....yada müşteri hizmetlerini arayıp 15 kontorun hesabını soracam.....

KONU BİRAZ UZUN OLMUŞTUR..SONUNA KADAR OKURSANIZ SEVİNİRİM....HERKESE İİ AKŞAMLAR

• Beğen
Tepkiler: seafight33

sweety_boy_43

Üye
Ücret olarak 15knt kntr karşlğnda yapmaması lazım çünkü teldn bşeyler gönderp normalde kampuscele geçş yaplmyor.bence böyle durumlarda ilerde sorun çıkabilr.kntr transferi de kişinin insiyatifne kalmş.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Turkcell müşteri hizmetlerini arayarak kampuscell'e geçiliyor..İlk önce sizi kampüslu yaparak , telefonunuzu aldı ve size yamuk yaparak abonelik başlatmış olabilir.

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
Ücret olarak 15knt kntr karşlğnda yapmaması lazım çünkü teldn bşeyler gönderp normalde kampuscele geçş yaplmyor.bence böyle durumlarda ilerde sorun çıkabilr.kntr transferi de kişinin insiyatifne kalmş.

aldı hatTımı kod falan gönderiyordu...2 dk sonra kampuse gectiniz dye mesaj gelcek dEdi..weDe geldi..önündeki laptop tan bilgilerim görünüyordu...adam bana her yerde 15 kontor alınıyor dedi bende birşey demedim...ama kontor transfer yapılmış mı bakcam online merkez den...

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
eğer 2 lira ödemediysen boşuna peşine düşme. senden 2 liraya karşılık gelen 15 kontör tahsil edilmiş. panik yapacak bişey yok bence..

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
eğer 2 lira ödemediysen boşuna peşine düşme. senden 2 liraya karşılık gelen 15 kontör tahsil edilmiş. panik yapacak bişey yok bence..

tamam da ben önceki hattımı yaparken de 2 tl ödememiştim o zaman öle bise yoktU...dESe ki bana 2 tl wer çıkarır weririm...15 koNTor 3.5 tl fiyatına falan geliyor...neyse olan oldu...

maleguard

maleguard

Üye
en güzeli müşteri hizmetlerni arayararak yapmak 2 kntre maal oluo :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Turkcell extrakarın çoğunda bir işlem söz konusu, siz nüfus cüzdanınızı verseniz dahi, hattı siz kullandığınızı anlamak için numaranıza bir kod gönderir ve yetkili sizin hattınız ile işlem yapabilmesi için size gelen kodu bilgisayarına girmesi gerekmektedir. Aksi taktirde hattınızla işlem yapamaz, bu nedenle telefonunuz yetkilinin elinde iken gelen mesaj sizi tedirgin etmişse bundan yana sıkıntınız olmasın, gelen kodu bilgisayara girmiştir. Giden kontorunuz ile ilgili ise yapmanız gereken 2 şey bulunmakta, birincisi müşteri hizmetlerini aramak ve durumu olduğu gibi anlatmak, ve bu konudan dolayı şikayetçi olduğunuzu ve forum oluşturmalarını söyle, isterlerse extranın adresini de verin.
Ikinci yok ise (ki ben devamlı bu yöntemi kullanıyorum, sanada bunu tavsiye ederim) web sitelerinden bize ulaşın bölümünden şikayetinizı bildirin en geç 2 gün içinde size bir mail yollarlar yada sizi 02124440535 nolu numaradan ararlar. Örnek vermek gerekirse; geçen hafta msn paketi almıştım hattımdan 15 kontör alınmıştı ve uygulamayı indiremedim iki gün geçti ve mail yolladım, şikayetçi olduğumu yazdım, 1 gün sonra beni aradılar bilerek cevap vermedim ve bana şöyle bir mesaj geldi, msn servisi ile ilgili sorununuz devam ediyorsa başka bir numaradan 4440535 numarayı arayın, normal birisi olsa belkide arardı ama ben aramadım çünkü müşteri hizmetleri yardımcı olamayacağını biliyorum, tekrar bir mail yolladım " paketin 4 günü bitmiş siz bana sorun yaşıyor musunuz? diyorsunuz, ve aramanızı istiyorsunuz, ben daha niye arayayım sizi ki, hiç kullanmam daha iyi. Sisteminiz nedeniyle 15 kontör karşılığında aldığım paketi sayenizde hiç kullanamadan bitirdim. Bir daha da bu servisi kullanmayı düşünmüyorum." dedim ve bugün sabah saatlerinde beni tekrar aradılar, yine cevap vermedim, 10 dakika sonra kalan kontöre baktım 15 kontör hattıma yüklenmiş, daha geçen hafta bir şikayet daha yapmıştım haftalık 50MB paketimi 1 gün önce yeniledikleri için şikayette bulundum, (50MB) paketi kullandığım halde 20 kontoru geri verdiler. Sende kendini iyi savunabilirsen kontörunu mutlaka geri alırsın. Ben sana benim kullandığım taktiği anlattım, artık gerisi sana kalmış. Iyi forumlar

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
Recep süpersin arkadaşım :-) denicem bunu çok saolasın...aynen dediĞin gİBi oldu...kod falan gönderiyordu pc ye yazdığını farketmedim... Tşk ler

ilo53

ilo53

Üye
Arkadslar bende kampusluyum kendi kimligim ile turkcll extradn yaptirdm bugunde bi akram geldi musteri hizmetlerini aradm dedm kampuslu olmak istyorm bikac soru sordu kimlikten bende soyledm 2dk snra kampus oldum hic bir kntrumde gitmedi sen yine online islemdn bak kendine belki kntr atmistr musteri hz metlerinide ara 4440535

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Önemli değil. Umarım sorun çözülür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt