yeniçeri_53
Üye
TURKCELL çalışanı varsa şu sorunumla ilgilenirse sevinirim...
2 gündür forumda açtığım yardım plss başlağı altında bir takım sorular sordum cevabını da en iyi şekilde aldım...her neyse konuya geliyim arkadaşlar ben yeni bir hat aldım..turkcell bayisinden ordaki yetkili kişiye bu hattımı kampuscell yapabilir miyim diye...eski hattımın kampus olduğunu belirttim..bana cevabı eski hattınızı iptal edin öyle geçebilirsiniz...ama burdaki bir arkadaş tarifeni değiştir yeni aldığın hatla kampus e geçebilirsin...bende bundan cesaret alarak bugün yarım saat önce başka bir turkcell bayisine giderek..ordaki yetkili kişiye kampus tarifesine geçeceğimi söyleyip...eski hattımdaki tarife değişikliği falan belirttim...numarımı ve kimliğimi istedi...ben yeni aldığım için hattı mı bilmiyorum dedim.. bi numara verdi ara dedi ben de aradım aldı tel numu ... 1 dk sonra verdiği numaradan bana kimsin sen diye mesaj geldi şaşırdım neyse dedim ses çıkarmadım....yetkili kişi hattımı istedi elindeki telefona taktı ordan bişiler gönderdi hattım üzerinden bişiler yapıp 2 dk içinde beni kampus yaptı...ama benden 15 kontor karşlığında ...ilk dedi 15 kontor alacam ücret olarak her yerde alıyolar dedi...üstüne bi mahsuru var mı diye sordu...ses çıkarmadım...bu konuda bilgisi olan varsa cevap yazan olursa sevinirim....birde beni çalarkendinlete de abone yapmış...bunl ilgili de bilgilerinizi bekliyorum arkadaşlar....yada müşteri hizmetlerini arayıp 15 kontorun hesabını soracam.....
KONU BİRAZ UZUN OLMUŞTUR..SONUNA KADAR OKURSANIZ SEVİNİRİM....HERKESE İİ AKŞAMLAR
KONU BİRAZ UZUN OLMUŞTUR..SONUNA KADAR OKURSANIZ SEVİNİRİM....HERKESE İİ AKŞAMLAR