<<<<<<< turkcell bizi kandırıyor mu ? >>>>>>>

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Captain

Üye
    Konu Sahibi
<<<<<<< turkcell bizi kandırıyor mu ? >>>>>>>
Arkadaşlar bu Turkcell gerçekten kaliteli bir operatör ama merak ettiğim bir şey var bunlar her hafta 3G hız testi yapıyorlar geçen haftalarda diyarbakırda yapılan hız testi 13.8 mbps çıkmıs. Biz telefondan 3g hznda internete bağlandığımızda boyle yuksek hızlarda mı bağlanıyoruz ? Adamlar diyarbakırda 200 MB dosyayı 4 dk da indirmişler. Bunlar bunu hızda veri indirmek için bilgisayarlardaki vınn ı mı kullanıyorlar yoksa Iphone gibi gibi yüksek modelli cep telefonları mı bu hıza ulaşabiliyor yada herhangi bir 3G li cep telefonundan bu hıza ulaşabilir miyiz ? :hmmm:hmmm:hmmm

• Beğen
Tepkiler: wagh

kalender900

Üye
turkcell de şebeke mi?En büyük vodafone.

Captain

Üye
    Konu Sahibi
Beyler yardımmm

wagh

Üye
onlar sadece test amaçlı hızlar.bizim kullandığımız şebeke hızı çok daha düşük. benim önerim 3g li telefonlarınızda çift şebekeyi tek yapın boşuna şarj yemesin. bir işe yaramıyor zaten.

Captain

Üye
    Konu Sahibi
peki benm o hıza ulaşabilmem için ne yapmam gerekır illa vınn mı alıcam ? :hmmm

gazbakkal

Üye

Vodafone Dünya Çapında İyi Ama Türkyeye Gereken Yatırımı Yapmıyor Turkcell En İyi En Avantajlı şebeke 50 tl lik kranponu 25 tl ye aldım ben turkcelliym die vodafone 1 bilete bir bilet vermiyor yemek - giyip indirim yapmıyor mobil ödeme yok Türkiyenin En İyi Operatörü. Turkcell. AVEA Vodafone vodafone rezelet 9TL Ye 3000 Kazıklanmak isteyen buyursun Vodafone..

Captain

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Dünya Çapında İyi Ama Türkyeye Gereken Yatırımı Yapmıyor Turkcell En İyi En Avantajlı şebeke 50 tl lik kranponu 25 tl ye aldım ben turkcelliym die vodafone 1 bilete bir bilet vermiyor yemek - giyip indirim yapmıyor mobil ödeme yok Türkiyenin En İyi Operatörü. Turkcell. AVEA Vodafone vodafone rezelet 9TL Ye 3000 Kazıklanmak isteyen buyursun Vodafone..
çok doğru :d::d::d:

mustafa

mustafa

Üye
Vodafone neymiş Allah aşkına güldürmeyin kendinize vodafone diyip. Orhan Gencebaya iki kelime öğretmişler adam her çıktığı yerde aynı şeyleri diyor. :D hocam senin soruna gelince de çoğu telefon o hızı desteklemiyor ama yeni çıkan telefonlarda var yani o hızı destekliyor.

Captain

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone neymiş Allah aşkına güldürmeyin kendinize vodafone diyip. Orhan Gencebaya iki kelime öğretmişler adam her çıktığı yerde aynı şeyleri diyor. :D hocam senin soruna gelince de çoğu telefon o hızı desteklemiyor ama yeni çıkan telefonlarda var yani o hızı destekliyor.

teşekkürler hocam :) :)

--------------- Ekleme ---------------

mesela 5800 o hızı desteklıyor mu ?

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
460.0 mbps

gentlemanths

gentlemanths

Üye

Vodafone kimdirki... dünya çapında büyük ama Türkiyeye hiç iyi hizmet vermiyor her yone 10dk si 50 kuruş cebine göre tarifsei birde limitsiz neti var.. Konfernas özelliğ yok.. Mobil Ödeme Yok.. Burgen King. Mc Donald. Vs İndirim yok. Vodafone elbette türkiyenin en büyük gsm oparetörü ama ülkemizie en az hizmet veren operatör

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
adamlar istasyonun gücünü düşürdüğü zaman istersen telefonun 50 mbps desteklesin yine yavaş bağlanırsın.. adamlar elektrikten kâr için istasyonların gücünü düşürüyorlar... sende bu yüzden yavaş bağlanıyorsun internetine...

.BlueTR

.BlueTR

Üye
aynen ya vodafone en kötülerinden Bencee
1.Turkcell
2.Avea
3.Vodafone:ehe

huseyin-

Üye
Ben iphone ile 4 mbps gördüm evin balkonundan yani yeterince hızlı...

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Teras katına gir çekmiyor arabayla bolu tüneline gir cekmiyor
Çanakkale şehitlinde çekmiyor deniz kenarlardında çekmiyor
Vodofone sen cok yaşa :D
Selimi çarın buralara :9:):

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
ben onu bilmiyorumda.. sanırım ben turkcell'i kandırıyorum :ehe

buketcik

buketcik

Üye
sen öyle san

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt