Turkcell Bedava Sms

Sponsorlu Bağlantılar

zazax3

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Bedava Sms
Daha önce Vodafone bedava internet paketini paylaşmıştık !
http://www.maxicep.com/vodafone-genel-bilgiler-haberler/vodafone-bedava-internet-paketi-746090.html

Şimdide bedava sms ve şarkı paketi !

Merhaba arkadaşlar bugün yine internette gezerken gördüm ve denedim oluyor..Hemen anlatıya geceyim zaman kaybı olmasın..

1. 8078'i arayalım Turkcell Muzik hizmetleri filan diyor.
  2. Ardından telesekreter numaralar söylüyor 1'e basalım.
  3. Sinyal sesinden sonra şarkı söylemek yerin ağzınıza gelen saçma sapan kelimeleri söyleyin.Sonra kapatın size mesaj gelecek bulunamadı diye ve 3 Şarkı Ücretsiz ve 24 saatlik kullanabileceğiniz 250 sms ücretsiz oalrak vermiş oldu..
Burda dikkat edeceğimiz şey şarkı yerine bilinmedik abuk subuk kelimeler söylemek olacak..
Not: 3 Şarkı kazandınızdan 10 dk sonra sms mesajı gelmektedir.

İyi Smsler..

Kaynak :

murat.122a

murat.122a

Üye
helal olsun kardesim kutlarım seni

zazax3

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim kardeşim belki istisna bazı arkadaşlara vermiyor olabilir..Sitemi takip ederseniz yakında ave, turkcell ebdava internetide paylasacagım..

murat.122a

murat.122a

Üye
teşekürler

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
smsle bilgilendirme yapılacakmış sonucu paylaşırım..

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
bilgilendirilme yapılmadı , haberiniz olsun.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Aradiginiz sarki bulunamamistir. Bilmedigim Sarki Yok kampanyasindan 3 sarki indirme hakki kazandin. Sifren:xxxxxxxx Sifreni xxxx numarasina gonderdiginde haklarin hattina tanimlanacak. Bu mesaj ucretsizdir. Gördüğünüz gibi sms gelmedi..

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Biraz daha iyi okumuş olsaydınız bilinmeyen şarkıdan 250 sms gelir demezdiniz,konuyu açan üye.
Öncelikle bildiği şarkıya 1.2 tl karşılığında 23.59'a kadar 250 sms hediye veriyor eğer şarkıyı bilemezse ücretsiz 3 şarkı indirme hediye ediliyor.
Sizin yazdığınızla Turkcellin sayfasında yazdığı uyuşmuyor. Uyuşmayan yeride bilinmeyen şarkıya bedava 250 sms ve 3 tane şarkıyı aynı anda 2 hediye vermiyor. Bilirse 1.2 tl karşılığında 250 sms 23.59'a kadar kazanılıyor bilinmezse de 3 şarkı hediye ediyor.
Ekleme: unutmadan kendi sitenizi kaynak olarak göstermezseniz çok seviniriz.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
verdiği kodlar çalışmıyor bu arada bilgilendirmek istedim.

47MaDo47

47MaDo47

Üye
Kardesim ben denıyorum her seferinde ama sadece bedava müzik indırme hakkı geliyor

Thekingsteam

Üye
Süper çok teşşekür ederim

tekno77

Üye
teşekkürler...

priv.boy

priv.boy

Üye
teşekkürler.

murat.122a

murat.122a