Turkcell Bedava İnternet(Yasal) - KAMPANYA BİTMİŞTİR

internet kotası *123*94^#
görüntülü görüşme kotası *123*95#

Barbo2

Üye
arkadaşlar belki yeri değil ama ben diyorumki türkcell mobil radyo hizmeti verse iyi olmazmı sizcede mobiltv yi veren radyoyuda verir ben bugün türkceli arayıp talepte buluncam lütfen sizlerde isteyin aylık abonelik 3yada4 liraya enaz 8-9 radyo dinleyelim bari internetten birde kırsal yerlerde harika olur çekemiyen yerler için iyibir hizmet nedersiniz ben arıycam bu konu ile sizlrinde desteğini bekliyorum

wagh

Üye
deneyenler gerçekten oluyor mu?

One907

Üye
Evet oluyor telefonum 3G li olmadığı halde 1 ay beleş internete girdim ben

arkadaşlar 3g ye geçtikten sonra mesaj gelecek eğer gelmesse bide *123*94^# yi dene

3G yapdıkdan sonra nasıl iptal etcez 2G ye geçince iptal oluomu?

e1b1

Üye
3g li değilim

Internet AyarLarında ProbLem Olanlar : 2222'ye wap ve (telefon modelı) nızı yazın gonderın (: Sonra Gelen TaLımatLarı UyguLayın .

cemilov7

Üye
ben yapıyorum bunu gayet güzel

arkadaslar bende lg kp320 var 3gy geçtim nete girmiyor iletisimde hata veriyor yardım lütfennn

--------------- Ekleme ---------------

bende lg kp 320 var 3gy geçtim 100 mb gelmedi internete giriyorum baglanmıyor iletisimde hata veriyor yardım lütfennn

3rhan336

Üye
arkadasım supersin ya (: bakalım bana gelcekmi

--------------- Ekleme ---------------

ha ha az önce bedava mobil tv geldi inş 100 mb internette gelir

verilen bedava 100 mb tan kalan nasıl öğreniliyor.

a girin orda herşey var

kardesim ben bu yöntemi kendim deneyerek bulmustum ve ise yaramıstı gercekte cok ii bulunmus bi açık saol

e1b1

Üye
hahaaa saol

hocam ben yeni kayıt oldum bana 1 kez bile gelmedi
arkadasım konu dogru simdi 2gye gectiinizde size tekrar 3Gye gecmek için 3G yazın 2323e gönder diyor burada 2323e diil 2222e gönderirsen olur.

Pek inanmıyorum bedava olduğuna..
inansan ii olur bence

bu bir turkcell açıgı bence kullanmalısın bu açıgı

mantıklı değil
evet diil ama işe yaradı

3rhan336

Üye
arkadaslar inanmayanlar olabilir ama kesinlikle dogru ben denedim hatta bitirdim bile (: bu arada tekrar yapmak icin 1 ay gecmesi gerekiyor heralde uzerinden bilgisi olanlar yardım edebilirmi