Turkcell Aylık 20 MB'lık Aşımsız Tanışma Paketi 3 TL (20 MB'dan Sonra Hız 5 Kbps)

Sponsorlu Bağlantılar

Hades92

Hades92

Üye
vodafonda bile 100mb 8tl di bitincede 96kbbs oluyordu turkcell milleti kandırmayı çok iyi biliyor o yüzden artık turkcellden vodafona geçen çok oluyor. vodafon da bile şuan 1haftalık limitsz net var 1ay 20tl iyi dğlmi ?

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
vodafonda bile 100mb 8tl di bitincede 96kbbs oluyordu turkcell milleti kandırmayı çok iyi biliyor o yüzden artık turkcellden vodafona geçen çok oluyor. vodafon da bile şuan 1haftalık limitsz net var 1ay 20tl iyi dğlmi ?

aynen dostum bende haftalık 50 mb kullanıyorum

aga8899

Üye
bu 3tl internet vinn ile kullanılmazmı ?

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
bu 3tl internet vinn ile kullanılmazmı ?

Arkadaşım wınn ile bunu nasıl kullancan, bu int paketi pcde kullanılmıyor ki, sayfaları açmıyor bile. neyin kafasını yaşıyosun :)

aga8899

Üye
Arkadaşım wınn ile bunu nasıl kullancan, bu int paketi pcde kullanılmıyor ki, sayfaları açmıyor bile. neyin kafasını yaşıyosun :)

online oyun oynuyom zaten sayfaları açsın açması önemli değil.cep telefonunu modem olarak kullanınca oynuyorum.ama tel sürekli şarzda kalıyo.bende vinn ile kullanmak istedim.sorduğum soruda gayet ciddi.!

---------- Eklendi @ 21:55:37 ---------- Yazıldı @ 21:54:19 ----------

ayrıca telefonda sitelere girebiliyorum.pc de açılmıyo.

aga8899

Üye
hiç bilen yok.?

maklube

Üye
Benim uyelik yenilendi hala hiz dusmedi

uqrdqn

Üye
bende kullanıyorum hız hala aynı 3 tane film indrp seyrettm :)

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Hız düşmeyenler pek sevinmemeli,Turkcell ani tl çekişleri ile acısını çıkartabilir.

aga8899

Üye
bende kullanıyorum hız hala aynı 3 tane film indrp seyrettm :)

gözümle görmeden inanmam düşmüştür kesin senin ayrı bi internet paketin felan vardır.60mb den sonra düşüyo bende öyle oldu.en fazla 1-2gün hızlı olur sonra kesin düşer.

'Sefer

'Sefer

Üye
hakikaten 5 kbps çok yavaş ya 56 kpps falan olsa fiyatıda 6-9 tl olsa fena olmaz hani

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Film 2 saat müzik 10dk site gezinme 10sn

rapidline

Üye
tibiame oynayabilir miyiz 5kbps ile

necati_caner

necati_caner

Üye
Turkcellinin gücü turkcellin kazık gücü!Yaşasın

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Bi cacık olmaz bu paketten.

tekgöz38

tekgöz38

Üye
bence idare eder.telefonda kullanılıyor.sadece indirme yapılmıyor.telefonda siteleri açarken resimleri gösterme ayarını yapınca birçok siteyi açıyor.