Turkcell Aylık 20 MB'lık Aşımsız Tanışma Paketi 3 TL (20 MB'dan Sonra Hız 5 Kbps)

Sponsorlu Bağlantılar

***Hunter***

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Aylık 20 MB'lık Aşımsız Tanışma Paketi 3 TL (20 MB'dan Sonra Hız 5 Kbps)

Ayda sadece 3 TL'ye herkesi cepten internet ile tanıştırıyoruz! Üstelik paket aşım ücreti yok!

Faturalı ve ön ödemeli tüm bireysel abonelerimiz, aylık 20 MB'lık Aşımsız Tanışma Paketini, 3 TL (KDV ve ÖİV dahil) ücreti ile alabilirler.

Ne kadar öderim?

​​Aylık tüm vergiler dahil 3 TL

Aşımsız Tanışma Paketini kampanya kapsamında sunulan veri paketinin paket aşım ücreti bulunmamaktadır. Paket kapsamında verilen 20 MB kullanımı doldurması halinde, internet erişim hızı paketin tekrar tanımlanma tarihine kadar 5 Kbps'a indirilir.

Paketinizde kalan kullanım hakkı bilgisini, KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz SMS göndererek, Online İşlemler'den veya 444 0 532 ya da 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayarak öğrenebilirsiniz.

Aşımsız Tanışma Paketi Kampanyası nedir?

Aşımsız Tanışma Paketini alan faturalı ve ön ödemeli bireysel ses hatlı abonelere, 3 TL (ÖİV+KDV dahil) karşılığı 30 gün boyunca toplam 20 MB cepten internet kullanımı veren kampanyadır. Kampanya kapsamında sunulan veri paketinin paket aşım ücreti bulunmamaktadır. Paket kapsamında verilen 20 MB kullanımı doldurması halinde, internet erişim hızı paketin tekrar tanımlanma tarihine kadar 5 Kbps'a indirilir.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
turkcell dalga geçiyor heralde.
hepsi sınırsız yaptı alın benimde sınırsız diyesi gelmiş. :d: :d:

20mb den sonra hız 5 kbps
8 saniyede 5 kb yapar.
:kop:face açmaya kalksan 5 dk beklersin

Mert045

Mert045

Üye
Kampanya süper de bari 15-20 kb olsaydı

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
ama güzel kampanyada 20 mb az yahu 50 veya 75 mb yapsalardı

Symbianize

Symbianize

Üye
Dalga geçiyolar

fatih982

fatih982

Üye
bağlantı hızı düşmez turkcellden böyle bir atak gelmesi beni şaşırttı bravo turkcelle hayret

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
30 gün boyunca toplam
20 MB cepten internet kullanımı veren kampanyadır diye dipnot bırakmışlar bide utanmadan. lan 5 kpbs ne demek ya? yıl 2012, hala adam gibi kampanyalar çıkaramadılar ya, gözün doysun be turkcell. gsm operatörleri kadar halkı sömüren başka bir oluşum yoktur yeminlen.

o değilde bir insana 20 MB internet 30 gün nasıl yeter ?

günde 1MB kullansan bile 20 gün anca yeter? Ki 1MB'la google'a bile giremezsin.

GERÇEKTEN KOMİKSİN TURKCELL. pardon yanlış yazdım SÖMÜRÜCELL!

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
pek anlamadım arkadaşlar şu şekilmi olucak acaba 20mbyi geçtikten sonra hız yavaşlıyor peki sınırsız mı ?

asigsasi

asigsasi

Üye
paket aşım ücreti olmadığına göre sınırsız, 20 mb sonra hız düşüyor ,fakat çok düşüyor buda bir başlangıç olsa gerek ileride belki daha iyilerini inşallah yaparlar

reoksit

reoksit

Üye
bu devirde böyle bir kampanyaya sadece gülünür

----------Eklendi @ 19:51:08 ---------- Yazıldı @ 19:50:09 ----------

:islik

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
aqkadaşlar bende hız düşmedi yıldırım gibi 43 mb buldum hala hızlı tel. C6 01 belle neden aceba düşmedi???

Mert045

Mert045

Üye
:) açık falan olmuştur . Birazdan düşer :)

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
yo 65 mb oldu düşeceği yok galiba

Mert045

Mert045

Üye
keşke öyle olsa hemen bende yaparım.

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
ben yırttım walla 3 TL hiçbisi heryere aynı hızda giriyo download dada sorun yok çok hızlı yemin ederim

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Arkadaşlar alıp deneyen varsa bu paketi görüş ve izlenimlerini bu başlık altından bildirsin bizlere.

serinaga

serinaga

Üye
KOMİK OLMA KUZEN TURKCELL :aha:, yahu eskiden dial-up modemlerle bilem 56 Kbps. bağlanırdıkta sayfalar açılmak bilmezdi, 5 Kbps ne yaw ?

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Bugün itibari ile denemek için yaptığım paket.Haliyle 20 mb doldu,mesaj geldi.Sonra 5 kps olarak devam ediyorum.20 mb dolmadan önce oldukça hızlıydı.5 kps ile pek bir şey yapılmasa elinin altında sınırsız net oluyor.Akıllı düşünmüşler.Vodafone kullanmış biri olarak Vodafone sınırsız cepnet gibi olmaz kanısındayım.

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Bugün itibari ile denemek için yaptığım paket.Haliyle 20 mb doldu,mesaj geldi.Sonra 5 kps olarak devam ediyorum.20 mb dolmadan önce oldukça hızlıydı.5 kps ile pek bir şey yapılmasa elinin altında sınırsız net oluyor.Akıllı düşünmüşler.Vodafone kullanmış biri olarak Vodafone sınırsız cepnet gibi olmaz kanısındayım.

5 kps nasıl dostum ? iş görüyor mu, pc'de falan kullanılır mı? ne bileyim şu soruyu sormam saçma aslında ama merak ettim açıkcası. bir üstte arkadaşında dediği gibi dial-up modemler bile 56 kps falandı, 5 nedir yahu? :)

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
:ehe