Sadece sahtekarlık 5kb hızla hiçbir siteye bağlanmak mümkün değil. Yine bir klasik Turkcell sahtekarlığı!! Vodafonedan ayda 8tl ye sınırsız interneti de kullanıyorum ama ordaki hız düşmesi pek etkilemiyor. Yaşasın VODAFONE!!!!
Sadece sahtekarlık 5kb hızla hiçbir siteye bağlanmak mümkün değil. Yine bir klasik Turkcell sahtekarlığı!! Vodafonedan ayda 8tl ye sınırsız interneti de kullanıyorum ama ordaki hız düşmesi pek etkilemiyor. Yaşasın VODAFONE!!!!
Bu paket internette dolaşmak,bir şeyler indirmek yada sömürmek için kesinlikle değil.Telefonda internet olsun amacıyla yapılmış bir paket.Ebuddy güzel çalışıyor orası başka.
boşuna vodafone demiyoruz.turkcell adamı resmen enayi yerine koyuyor.milliyetçilik adı altında milletini kazıklıyor şerefsizler.türkcellilere acıyorum.böyle şerefsizlere tek kuruş vermeyin.yaptığı yardımları bile reklam ve çıkar amaçlı yapıyor.bunları yazıyorum ama dedikodusunu yapmak için değil bilinçlendirmek için.hadi eyvallah...
az önce yaptım 3 tl ye 42mb oldu hız bnce gayet iyi.ilerde düşermi orasını bilemem şimdi çok süper bnce gayet güzel geziliyo. turkcell hiç bi işi tam yapamıyo beceremiyo eline yüzüne bulaştırıyo hız düşürmeyi bile becerememiş
geçte olsa hız düştü .ama telefondan kullanınca hız idare ediyor.pc de online oyun oynanıyor hiç yoktan iyi bence.biraz daha hızlı olsa daha iyi olurdu tabi.